Korálky Garant

Korálky se v poslední době k nám opět vracejí v četnějším vyhledávání této hobbytechniky. Korálky či jiné ozdobné předměty jsou od nepaměti zdrojem radosti a potěšení v podobě předmětů jako jsou přívěsky nebo náhrdelníky. Na našich internetových stránkách mnoho užitečných informací od A do Z ohledně korálků, skla, dekorací, mnoho tipů, triků, v některých případech i návodů. Nejznámějším způsobem, chcete-li technikou, je bezpochyby drátkování. Této technice věnujeme samostatnou sekci, abyste tak lépe nahlédli pod pokličku tvorby a výuky drátkováním. Využití korálků má nekonečně možností, můžete se držet buď podle námi zmiňovaných, nebo si korálky využijete podle svého. Zpravidla bývají ozdobou a dekorací.
Základními typy korálků jsou:
Rokail - jsou buď perličky, nebo tyčinky. Zhotovíme je sekáním dlouhých tyčí, přičemž perličky se, kvůli zaoblení hran, následně ještě přetaví.
Perly - kuličky všech možných velikostí a barev.
Ohňovky - jde v podstatě o perly, na kterých byly vybroušeny hranky do různých tvarů. Na závěr ještě projdou ohněm (proto ohnivky), aby se tak matné stěny vyleštily.
Mačkané korále - jedná se o korále za tepla mačkané do nejrůznějších tvarů.
Dalším kritériém jsou barvy, které jsou opět v nepřeberném množství, ale mezi ty nejzákladnější patří Transparent, Transparent s průtahem, Opaque, Lakované korálky.

Korálky Garant Adresa : http://www.koralky-garant.cz/
Kategorie: Zábava, volný čas
Klíčová slova: korálky, drátkování, hobbytechnika, garant
Uloženo: 11.08.2011
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde