Pohádky a večerníčky před spaním

Na stránkách Před spaním.cz, kde si můžete online přehrávat nejoblíbenější české pohádky a večerníčky. Na stránkách Před spaním.cz najdete pohádky krátké i dlouhé, známé i známější, pohádky hrané i pohádky kreslené a také dětské seriály zahraniční tvorby, zkrátka všechny oblíbené pohádky a večerníčky, co jich na světě je! A máte také rádi večerníčkové melodie a písničky z pohádek? Pak jste u nás správně!

Najdete zde příběhy jak pro nejmenší děti, tak pro ty starší a s prázdnou neodejdou ani rodiče. Na stránky neustále přibývají další a další pohádky a večerníčky. Co zde nenajdete dnes, najdete zde zítra!

Nechce se Vám čekat na další díl Macha a Šebestové do zítřejšího Večerníčku? Najděte si ho na webu Před spaním.cz a už teď se dozvíte, jaké dobrodružství s kouzelným sluchátkem zažijí Mach a Šebestová tentokrát.

Postrádáte zde Vaši oblíbenou pohádku nebo máte nějaké náměty či připomínky? Napište nám a my se pokusíme zjednat nápravu.

Jednotlivá videa si můžete přehrávat opakovaně a vracet se k Vašim oblíbeným dílům kdykoliv, když budete mít chuť. A vše je samozřejmě zdarma a bez registrace. Protože pohádek a večerníčku není nikdy dost!
Pohádky a večerníčky před spaním Adresa : http://www.pred-spanim.cz/
Kategorie: Zábava, volný čas
Klíčová slova: Pohádky, večerníčky, pohádky pro děti, večerníčky pro děti, české pohádky, walt
Uloženo: 06.06.2011
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde