Miss caslavska

Restaurace U Datla se nachází na náměstí městečka Zbraslavic. Zbraslavice leží ve středočeském kraji mezi městy Kutná Hora a Zruč nad Sázavou.

Restaurace nabízí stravovací služby v celkové kapacitě 100 míst.K dispozici je salónek s videoprojekcí s kapacitou 45 míst. Prostorové řešení je vhodné pro pořádání různých oslav i pracovních školení.

V letních měsících je možno posedět v zahradní restauraci případně využít volejbalové a nohejbalové hřiště, kde se pravidelně konají turnaje.

Hospoda U Datla byla postavena na zbraslavickém náměstí roku 1830 a od počátku byla provozována jako zájezdní hostinec s názvem Na staré poště. V průběhu celých 170 let své existence budova vždy sloužila jako restaurace a kultuní centrum obce. Prošla několika rekonstrukcemi a úpravami. Poslední byla provedena jejími současnými majiteli - manželi Datínskými v roce 1995.

V součesné době může restaurace nabídnout svým hostům posezení ve dvou salóncích(jeden je určen pro nekuřáky) a pivnici. Celková kapacita restarace ja 100 míst. Od května je v provozu zahradní restaurace s kapacitou 40 míst. K dispozici je rovněž volejbalové a nohejbalové hřiště.
Miss caslavska Adresa : http://www.misscalsavska.cz
Kategorie: Zábava, volný čas
Klíčová slova: Hospoda u datla, restaurace zbraslavice, zbraslavice, restaurace
Uloženo: 31.05.2011
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: 1
Hodnocení webu: 1

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde