Online hry

Každý z nás si občas zahraje nějakou tu hru, protože jsou to právě hry, které odreagují od každodenních starostí. Jistě znáte situaci, kdy přijdete z práce a jste líní uklízet, prát, pracovat na zahradě či opravovat nábytek, a proto zasedněte k počítači a naberte druhý dech a energii. K tomu Vám poslouží hry online. Jedná se o nejjednodušší způsob, jak si zahrát hru, která Vás bude skutečně bavit. Superhry jsou rozdělené do přehledných kategorií, takže nemusíte procházet dvacet stránek, abyste našli závodní hru, která Vám v krvi zvedne adrenalin.
Hledáte-li však něco nového, originálního a zábavného? Pak na řadu přichází Farmerama. Jedná se o světovou farmářskou hru, která je určena pro každého. Není omezena věkem, ani pohlavím. Farmerama hrají jak děti, tak i dospělí lidé a Vy se k nim můžete přidat. Bezplatná registrace každého potěší a propracovanost farmářské hry samozřejmě také. Nyní máte šanci stát se pánem svého sídla a vybudovat si vlastní farmu. Stanete se tím nejlepším farmářem? Myslíte si, že ne? Zkuste si zahrát Farmerama a uvidíte sami. Na počátku hry budete vlastníky pouze velkého statku, stodoly, větrného mlýnu, vodní nádrže a hnojiště. Dokážete však obdělat velký pozemek a vybudovat z něj farmu, která má co nabídnout jak z ovoce, tak i dobytka? Nic jiné, než Farmerama zkusit, Vám ani nezbývá.
U počítače však nesedíte pouze Vy, ale také Vaše ratolesti. Chcete, aby Vaše dcera hrála hru, která ji bude bavit, pak ji naveďte do kategorie hry pro dívky, v níž je k dispozici celá řada her. Dívky si tak mohou jednoduše vyzkoušet, jaké to je být kadeřnicí či kosmetičkou. Zahrát si mohou také na veterinářku a starat se o nemocná zvířata, která přijdou do její ordinace. Hry pro dívky toho nabízí však mnohem více, stačí si je pouze projít. Každá dívka si zde přijde na hru, která ji zaujme a bude bavit.

Online hry Adresa : http://www.hrajzdarma.cz
Kategorie: Zábava, volný čas
Klíčová slova: superhry , hry online
Uloženo: 15.05.2011
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde