Jakou nakoupit pyrotechniku na silvestra

Nabízíme široký výběr kulových pum, kompaktů, římské svíce, zahradní ohňostroje, fontány, létající lampiony, petardy, rakety, rachejtle a další výběr zábavní pyrotechniky.

Pro letošní rok jsme pro Vás opět připravili několik typů kompaktních ohňostrojů v českých barvách. Z kulových pum nabízíme různé efekty, mezi zajímavé patří prstence. Kulové pumy nabízíme jednoduché, dvojité kulové pumy a trojité kulové pumy a taky čtyřkoule a pětikoule. Tyto kulové pumy udělají po výstřelu na obloze vícenásobný efekt, u pětikoulí se po odpálení vytvoří na obloze pět efektů najednou. Hezké efekty mají rovněž válcové pumy.

Z kompaktních ohňostrojů jsou nejžádanější efekty kometky, pivoňky, palmy, déšť, chryzantény a mnoho dalších krásných pyrotechnických efektů.

Pro menší ohňostroj si můžete nakoupit římské svíce, které jsou slabší, než kompaktní ohňostroje a mají rovněž krásné efekty.

Dále nabízíme spoustu překrásných fontán, některé srkají až do výše několika metrů. Fontány v českých barvách modré, červené a bílé rovněž nabízíme v našem internetovém obchodě.

Časově delšího efektu si užijete při vypuštění létajícího lampionu, který se vznáší do vzduchu po delší dobu a opět nabízíme i sadu létajících lampionů v českých barvách.

Pro použití v místnosti nabízíme silvestrovské konfety. Naše nabídka zahrnuje i zahradní ohňostroj, který Vám necháme složit z jakýchkoli kompaktních ohňostrojů II. třídy, které jsou v naší nabídce.

Veškerá námi nabízená zábavní pyrotechnika je řádně atestována Českým úřadem pro zkoušení zbraní a střeliva, prodáváme pouze zábavní pyrotechniku I. a II. třídy. II. třída je prodejná osobám starším 18 let.

Chcete li si objednat profesionální silvestrovský ohňostroj, tento se již sestavuje ze zábavní pyrotechniky III. a IV třídy a ten Vám již musí sestavit i odpálit osoba s průkazem odpalovače ohnostrojů.


Jakou nakoupit pyrotechniku na silvestra Adresa : http://www.levna-pyrotechnika.cz
Kategorie: Zábava, volný čas
Klíčová slova: zábavná pyrotechnika, ohňostroje, petardy, kulové pumy
Uloženo: 07.12.2010
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde