Vánoční dárky pro děti

Zážitky jako vánoční dárky pro děti
Zážitky jsou stále populárnějším produktem, který zaručeně ocení každá generace. A jako vánoční dárek pro děti je naprosto ideální. V dnešní době už můžete splnit téměř jakýkoliv sen své ratolesti, ať už jde o kluka, holku, puberťáka, sportovce, kuchařku, parádnici atd. A to vše přes internet a bez zbytečného stresu v přeplněných hypermarketech.

Vánoční dárky pro starší děti

Ideálním vánočním dárkem pro syna bude zábava na čtyřkolkých, které se může zúčastnit i celá rodina nebo si ji může užít se svými kamarády. Ještě akčnější zážitek bude mít pči lekcích na skákacích botách, které se můžou stát jeho dalším bláznivým koníčkem. Lákají ho nebeské výšky? Darujte mu kurz paraglidingu nebo vyhlídkový let, jehož průběh si může zdokumentovat a chlubit se kamarádům.

Se svými přáteli nebo v rodinném kruhu si užije zábavu s hrou Černé historky, ve které se řeší zapeklité morbidní případy. Milovníci sci-fi jistě ocení deskovou hru Space Alert nebo Galaxy Trucker, která má i zajímavá rozšíření.

Originální vánoční dárky pro dceru také nebudou žádný problém. Například den s aljašským musherem bude zážitkem na celý život. Také jízda na koních či v kočáře jako princezna se jí zapíše do paměti ještě na dlouho. Maminky mohou dopřát dceři luxusní péči v kosmetickém salónu nebo u profesionálního kadeřníka, kde si těchto nadstandardních služeb můžete užívat spolu.

I s věcnými dárky pro dceru nemůžete šlápnout vedle, pokud sáhnete po osvědčeném Carcassonu. Ten má spoustu zábavných rozšíření, takže máte vystaráno s dárky k dalším příležitostem.

Vánoční dárky pro nejmenší

Nejmenší děti budou nadšené z výletu do Disneylandu a Asterixparku u Paříže nebo do Legolandu v Německu. I pro vás to bude zábavná rodinná dovolená, neboť se s atrakcemi pamatovalo i na rodiče.

Malí milovníci aut se na dlouhé měsíce zabaví s antigravitačním autem na dálkové ovládání, které zvládne i jízdu po stěnách a stropě, a samozřejmě generacemi prověřenou autodráhu.

Pro malé slečny se stane i čištění zubů zábavou se zpívajícím kartáčkem. Synové i dcerky se vyřádí na dětském vodním skútru nebo při vzdušném fotbálku, který je vhodným vánočním dárkem pro děti na dlouhé pošmourné dny.
Vánoční dárky pro děti Adresa : http://www.uzijsito.cz/kategorie/pro-deti.html
Kategorie: Zábava, volný čas
Klíčová slova: vánoce, vánoční, dárky, dary, dárky pro děti, originální vánoční dárky
Uloženo: 21.11.2010
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde