Vánoční dárky pro muže, kterými ohromíte


Přemýšlíte, čím o letošních Vánocích překvapit svého partnera? Přinášíme pár tipů na vánoční dárky pro muže, které vás mohou inspirovat.

Jaké dárky zaručeně potěší muže?
Většina mužů preferuje praktické věci, které neskončí jen jako okrasa na poličce, ale budou se dát využít i v každodenním životě. Nemáme rádi ozdobné drobnosti, jejichž účelem je jen zkrášlit náš příbytek. Netoužíme po maličkých blbůstkách, které budou přitahovat tuny prachu a nikdy nám nepřehrají cédečko a ani se pomocí nich nedostaneme na internet. A už vůbec nechceme mít doma porcelánové slony a prasátka, kovové svícny nebo dřevěné figurky.

A tak mezi oblíbenými vánočními dárky pro muže vedou různé vychytávky do auta či počítače. Pokud si ženy v této oblasti nejsou úplně jisté, stačí se obrátit na blízkého kamaráda, který jistě rád a dobře poradí.

Pozvání na luxusní večeři také patří k příležitostem, kde se můžeme se svou partnerkou skvěle zabavit a odreagovat od každodenních pracovních problémů. Nemyslete si, tento druh překvapení už dlouho není jen výsadou mužské populace.

Myslíte si, že muži neocení příjemnou relaxaci v podobě masáže či solné jeskyně? Omyl! Stres a každodenní spěch se projevuje na každém bez ohledu na pohlaví. A proto nepohrdneme ani netradiční masáží, při které si navíc rozšíříme obzory.

Milujeme adrenalin
Skvělým vánočním dárkem pro muže , který zaručeně potěší, je adrenalinový zážitek. Něco co nám rozproudí krev v žilách, rozpumpuje naše srdce. Je to v nás. Lezeme po těch největších vrcholcích světa, metr za metrem, dnem i nocí, v horku i zimě, jen abychom okusili ten sladký pocit vítězství, když se člověk dostane až nahoru. Skáčeme z letadel či mostů kvůli těm pár minutám letu. Kvůli sekundám, kdy si připadáme jako králové. A všechny otazníky a problémy se na chvíli vypaří. Rádi riskujeme a překonáváme své hranice. A dostaneme-li tyto pocity darem, máte jistotu, že tohle je trefa do černého.

Řídit se srdcem i rozumem
Až budete přemýšlet nad vhodným dárkem pro muže, nejdřív se zamyslete nad tím, komu dárek kupujete. Jakou má povahu? Co má rád? Pak by to neměl být problém. Když člověka známe, měli bychom lehce odhadnout, co se mu bude líbit a z čeho naopak nebude nadšený.
Přejeme hodně úspěchů při výběru vhodného dárku k Vánocům, který vašemu partnerovi prozradí víc než tisíc slov.
Vánoční dárky pro muže, kterými ohromíte Adresa : http://www.uzijsito.cz/kategorie/pro-muze.html
Kategorie: Zábava, volný čas
Klíčová slova: vánoce, vánoční, dárky, dary, dárky pro muže, originální vánoční dárky
Uloženo: 19.11.2010
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde