Adrenalin Game Park v Ústí nad Labem

Web AGP-CZ.eu je určen zájemcům z Ústí n/L a okolí, kteří chtějí okořenit svůj volný čas špetkou adrenalinové zábavy jako třeba jízdou v obrněném transportéru BVP-1, hrou paintball, lukostřelbou atd. Web by měl zprostředkovat zájemcům základní informace o nabízených aktivitách a umožnit jednoduché objednání což se myslím podařilo. Jsou zde popisy aktivit, přehledný ceník, kontaktní informace, registrační kalendář a pár dalších informací.
Aby jsme se vymanily ze závislosti na programátorech, kteří nemají čas, když právě potřebujeme, tak jsme využili redakční systém Drupal, který umožnil vytvořit stránky vlastními silami bez hlubších znalostí internetových technologií a operativně si můžeme stránky upravovat dle potřeby. Výjimkou je registrační kalendář, který by byl asi nad naše síly, tak jsme si ho nechali udělat a vzhledově sjednotit se vzhledem webu. Jistě se najdou i tací co mají výhrady k takovýmto systémům jako Drupal, ale nám RS vyhovuje jelikož účel a naše požadavky splnil.
Stránky se podařilo vytvořit zhruba dle našich představ a v rozumném čase. Myslím, že stránky jsou dostatečně přehledné a k potřebným informacím se dá rychle dostat bez složitého a záludného proklikávání. Z hlediska designu si neděláme žádné ambice. Zařadili jsme i některé "zbytečné" prvky, které by se mohli někomu líbit a někoho budou možná obtěžovat, ale nikdy se nelze zavděčit všem.
Web má posloužit především zájemcům, kteří vědí co chtějí, k objednání nabízených aktivit a to se doufám podařilo.
Jelikož jsem do tvorby webu vložil své úsilí, tak nedovedu zcela objektivně zhodnotit případné zápory a nedostatky, tak si každý, kdo náš web navštíví musí zhodnotit sám. Případně může okomentovat přímo na úvodní stránce dole. Je tam malý odkaz pro případné připomínky, ale i kladné hodnocení uvítáme a samozřejmě čekáme Hodnocení(jako ve škole) zde na této stránce níže.
Díky za čas věnovaný této recenzi a případně i návštěvě našich stránek.
Adrenalin Game Park v Ústí nad Labem Adresa : http://www.agp-cz.eu
Kategorie: Zábava, volný čas
Klíčová slova: paintball, Usti nad Labem, adrenalin, AGP-CZ
Uloženo: 23.08.2010
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: 1
Hodnocení webu: 1

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde