Internetový magazín Skutečný život

Skutečný život je portál o životě, společnosti, vztazích, lásce, mateřství a dětech. Skutečný život si klade za cíl přinést Vám zajímavé informace a odhalit mnohá tajemství. Hledáte tajemství z erotiky? Vztahů, nebo partnerského soužití? Pak je tu pro Vás Skutečný život.
Pojďte s námi do světa, kde je vše možné, odhalte mnohá tajemství a zjistěte spoustu informací o světě lásky, vztazích a erotice. Skutečný život.cz Vás zanese do zcela nového a neprobádaného světa, protože společně s námi budete moci objevovat tajemství lásky a vztahů. S námi se dozvíte mnohé o tom, jak to chodí v běžném životě jiných lidí, navíc získáte i zajímavé typy na to, jak se chovat na první schůzce, nebo Vám také prozradíme informace o bezpečném sexu. Přeci jenom je lepší se chránit, jak později litovat v lepším případě těhotenství, v horším případě nějaké pohlavní nemoci. Skutečný život je portál, který si klade za cíl zvýšit informovanost o problémech, které trápí každého, tedy o problémech ohledně lásky, vztahů, rodičovství, anebo i soužití s dětmi.
Všetci dobre vieme, čo je to láska. Je jedno, či sa jedná o rodičovskú, kamarátsku alebo inú lásku, stále je to ten istý pekný pocit. Jedna z najkrajších je partnerská láska, ktorá človeka dokáže opantať svojou silou. Pôsobí ako to najkvalitnejšie afrodiziakum. Ovšem i láska má své úskalí a tajemná nepopsaná místa a právě o tom je Skutečný život.

Internetový magazín Skutečný život Adresa : http://skutecnyzivot.cz/
Kategorie: Zábava, volný čas
Klíčová slova: skutečný život
Uloženo: 28.05.2010
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde