Československý vlčák - Sotis

Webová prezentace této chovatelské stanice si klade za cíl srozumitelnou a dostatečně poutavou formou přinášet jak informace ze života odchovů CHS Sotis, tak především i články odborněji zaměřené.

Tématické články, rady a tipy


Jejich smyslem je ukázat jak charakteristiku plemene bez různých příkras, tak rovněž začínajícím majitelům poradit, jak například správně socializovat štěně nebo připravit psa do chovu.

Odchovy


Stránky obsahují poměrně velmi podrobné informace o všech odchovaných jedincích, a to jak z hlediska chovu, výstav, tak výcviku. U vybraných jedinců jsou pak i podrobné charakteristiky povahy.

Blog - Aktuality


V této sekci se pravidelně objevují aktuální informace ze života této chovatelské stanice, informace o splněných zkouškách, absolvovaných výstavách či chovatelských akcích.

Fotogalerie


Nedílnou součástí stránek je i rozsáhlá fotogalerie. Svým obsahem určitě potěší oko každého milovníka psů i pěkných fotografií.
Celá galerie je přehledně rozčleněna do kategorií a alb, která jsou vzájemně provázána klíčovými slovy, takže je možné si prohlédnout všechny dostupné snímky jednoho konkrétního jedince, i když jeho fotografie jsou zařazeny do několika různých alb.

Shrnutí


Celé stránky jsou postaveny na redakčním systému Joomla s integrovaným redakčním systémem Coppermine spravujícím fotogalerii.
Snahou je návštěvníkům předkládat moderní uživatelsky přátelský web s přehlednou navigací a příjemnou grafikou.
Československý vlčák - Sotis Adresa : http://www.sotis.eu
Kategorie: Zábava, volný čas
Klíčová slova: československý vlčák, Sotis, pes, psi, štěňata, štěně, výcvik, chov, chovatelstv
Uloženo: 13.03.2010
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde