SMSkování.cz – SMS soutěže o ceny, výhry

Web SMSkování.cz Vám přináší zábavu v podobě SMS soutěže, kde máte možnost vyhrát několik bezkonkurenčních cen. S webem SMSkování.cz můžete vyhrát ceny reálné, jinde Vám slibují nové Ferrari, let tryskáčem, či vilu na slunečné Itálii, ale nikdy jste nic nevyhráli. Jiné soutěže nabízejí neskutečné výhry, ale zároveň i vyhrát je nemožné. Kdežto sms soutěž SMSkování.cz Vám přináší výhry, jako jsou zájezd v hodnotě 30 000 Kč, konzole PlayStation 3 + hry, foťák Sony CyberShot a mnoho dalších zajímavých cen.

Pravidla soutěže jsou jednoduchá. Účastnit této soutěže se na území ČR může každý občan starší 18 let, který zašle na danou výhru předloženou pořadatelem textovou zprávu prostřednictvím SMS. Počet poslaných SMS zpráv je není nijak omezen, takže každý může zasílat nekonečně mnoho sms a soutěžit i o všechny výhry a vícekrát. Cena SMS zprávy je 30 Kč (včetně DPH) za každou zaslanou SMS. SMS zprávy zaslané z veřejných internetových SMS bran nejsou považovány za řádně doručenou SMS a budou ze soutěže vyloučeny. Výherci jsou určováni automatickým pořadím tak, jak je pořadatel obdržel. Pořadí je neměnné po celou dobu trvání soutěže. Výhercem ceny je vždy každý x-tý v pořadí zaslaných SMS zpráv.

Proč tedy nezkusit své štěstí ve hře? Stačí zaslat jediná sms a můžete vyhrát zajímavé výhry, jako jsou dovolená, mobilní telefony, nebo zážitek dle vývěru. Pouze na Vás je o co chcete soutěžit a případně vyhrát, sms soutěž SMSkování.cz Vám dává neuvěřitelné možnosti. SMSkování.cz je nová sms soutěž určená všem osobám starším 18 let, každý má šanci vyhrát, tak se staň šťastným výhercem i TY!
SMSkování.cz – SMS soutěže o ceny, výhry Adresa : http://www.smskovani.cz
Kategorie: Zábava, volný čas
Klíčová slova: sms, soutěže, zdarma, na internetu, ceny,
Uloženo: 29.01.2010
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde