Vše, co by dáma měla vědět

Někdo sbírá obrazy, jiný šaty. Díky haute couture se z šatů stává skutečné umění. Originální, inspirující a nesmírně drahé. Je libo kostýmek nebo večerní šaty za milióny? Žádný problém, stačí se stát zákaznicí módního domu Dior a vybrat si kreaci z linie Christan Dior Haute Couture.
Každé léto počátkem července se světová smetánka slétá do Paříže, aby shlédla několik módních přehlídek představující linie Haute Couture pro nadcházející sezónu. Jednou z nejočekávanějších a nejprestižnějších je stále prezentace módního domu Dior, kterému již několik let vládne rebel z Anglie John Galliano.


Bezstarostná nálada letní sezóny se naplno odráží nejen v naší náladě, ale také v inspiraci módních návrhářů, kteří prostě milují odhalená ženská ramena a kontrast opálené pleti a zářivě bílého oblečení. Že to není moc praktické? Ale je to tak krásné!
Tři mimořádná představení Kupce benátského proběhnou na farmě Bolka Polívky v Olšanech u Rousínova. Nová inscenace Letních shakespearovských slavností je už v Praze i Brně zcela vyprodána - poslední možnost, jak Polívku v roli lichváře Shylocka letos ještě vidět, je právě 28.-30. července na jeho ranči v moravské vesnici.
I v Olšanech se Kupec benátský odehraje pod širým nebem, hlediště pro 600 lidí postaví tamější pořadatelé v akusticky příhodném prostoru za koňskou jízdárnou. Divadelní představení na olšanské farmě mají podle Bolka Polívky už dlouhou tradici, hru Williama Shakespeara tu však zahrají poprvé. Kupec benátský bude předveden v kompletním česko-slovenském obsazení, chybět nebude ani variabilní scéna s otočnými zrcadly a vodními bazénky,
a další zajímavosti, tyto stránky stojí za návštěvu, ráda se tu poučím
Vše, co by dáma měla vědět Adresa : http://www.dama.cz/
Kategorie: Zábava, volný čas
Klíčová slova: fazole
Uloženo: 14.08.2006
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: 2.3
Hodnocení webu: 4

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde