Zážitky

Propadáte panice z vybírání dárků, u kterých si nejste jisti, že obdarovaný bude spokojený? Nevíte co vybrat, nechcete darovat nic obyčejného a chcete být originální? Darujte zážitek!
Zážitek vám poskytne nezapomenutelnou památku na celý život. Kdo z nás nikdy nesnil o letu balónem, nahrání vlastního CD nebo projížďce ve Ferrari. Pořídit zážitek můžete komukoli – přítelkyni, manželovi, dětem, kamarádům nebo sami sobě.
Zažijte nepopsatelný pocit adrenalinu, jemných doteků profesionálních masérů nebo tlukotu srdce při jízdě v nadupaném autě. Darujte originální zážitek, na který bude obdarovaná osoba celý život vzpomínat.
Hlavními adrenalinovými taháky jsou tandemové seskoky či Bungee Jumping, jejichž cena se pohybuje v rozmezí tisíce až dvou tisíc. V poslední době se stal velmi oblíbený Zorbing, známá adrenalinová, válející se koule. Má váš přítel rád rychlá auta, ale o nejrychlejších vozech si může nechat jen zdát? Věnujte mu nezapomenutelný, dech beroucí zážitek při jízdě v Porsche 911, Ferrari 360 Modena F1 nebo legendárním Hummeru. Cenová kalkulace je u řízení aut rozlišná, lze jej pořídit od tří tisíc až po hranici dvanácti tisíc.
Pro ženy doporučujeme relaxační a příjemné zážitky při masážích a zkrášlovacích procesech. Která žena by neocenila, když se o její krásu a pohodlí bude starat profesionální tým maséru a kosmetiček. Dalšími lákadly jsou čokoládové lázně, kosmetický ráj, solná jeskyně, lázeň královny Kleopatry nebo polárium, ve kterém okusíte zimu až -110°C. Ceny se pohybují v řádu několika tisíc korun.
Pokud nemáte nápad na víkend a chcete si jej užít romanticky s vaší drahou polovičkou, neměla by vaší pozornosti uniknout nabídka romantických víkendů na nejkrásnějších místech Česka nebo víkend na jachtě. Nezapomenutelné víkendy jsou k mání v rozmezí čtyř až desíti tisíc korun.
Pro větší skupiny kamarádů nebo firemní partu se nabízí společné aktivity jako paintball, potápění nebo Action day. Společné zážitky se pro vás stanou nezapomenutelnými a navíc podpoří skvělou náladu v pracovním kolektivu.
Doufáme, že Vás článek přesvědčil o jedinečnosti a atraktivitě zážitků, které rychle nabývají na velké popularitě. Pokud se chcete dozvědět více nebo někomu věnovat zážitek jako dárek, můžete navštívit naše stránky iZážitky.cz.

Zážitky Adresa : http://www.izazitky.cz
Kategorie: Zábava, volný čas
Klíčová slova: zážitky, zážitky jako dárek, firma na zážitky, originální dárky
Uloženo: 12.12.2009
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde