Tvořte společně s námi

Ateliér malujemespolu.cz je místem v centru Brna, kde můžete realizovat své sny být umělcem. V útulném prostředí, které podpoří vaši tvorbu a s lektory, kteří citlivě povedou vašeho vnitřního umělce tak, aby se mohl projevit, se ponoříte do různých technik kresby a malby. Díky výuce v malých skupinách, Vám bude vždy věnována maximální péče a pozornost.

Techniky, které se zde můžete naučit, jsou nejen v duchu klasické kresby a malby, ale snaží se také ukázat možnosti moderních medií a postupů.

Například z kresby můžete v ateliéru zkusit kurz kreslení pravou mozkovou hemisférou, který je dnes velkým trendem. Díky cvičením, kterými během kurzu projdete, se naladíte na svoji pravou mozkovou hemisféru, jenž je centrem kreativity a utlumíte levou hemisféru, která je logická, analytická a kritická a po absolvování tohoto kurzu dokážete vidět a kreslit jako umělci.
Z malby je na výběr velké množství technik jako akvarel, olejomalba či akryl. Za zmínku určitě stojí, že kurzy akrylu nejsou jen klasickou malbou zátiší či jiných výtvarných témat, ale obohacují práci o strukturální pasty, doplnění o koláže a používání různých otisků, šablon a přírodnin k dosažení zajímavých efektů na plátně.
Tvořte společně s námi Adresa : http://malujemespolu.cz
Kategorie: Vzdělávání­, školství­, věda
Klíčová slova: kurzy kresba malba kreslení malování
Uloženo: 21.10.2016
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde