Příklady z matematiky i s výsledky

Ať už jste studentem, učitelem či člověkem, který pomáhá jinému s doučováním, určitě vás zaujmou internetové stránky www.priklady.com. Naleznete zde stovky různých matematických příkladů a jako bonus si můžete ověřit i správné výsledky, které jsou vám taktéž k dispozici. Ušetříte tak mnoho svého volného času. Zároveň také snížíte náklady, které byste vydaly za pořízení, v dnešní době předražených, učebnic.

Pro koho jsou tyto příklady vhodné?


Naprosto pro každého, který se buď matematikou zabývá, studuje ji, nebo si ji jen chce procvičovat. Příklady jsou seřazeny přehledně v kategoriích, každá se zabývá jiným tématem. Tyto témata jsou navíc dále rozdělena do podkategorií. Pokud studentům dělají problémy například rovnice a nerovnice, stačí se jen podívat do této podkategorie a mohou začít procvičovat. Na stránkách se tudíž rychle zorientujete a bude se vám s nimi dobře pracovat.

Veškeré matematické příklady na priklady.com jsou z ověřených zdrojů


Příklady jsme si nevymysleli sami, a proto na hlavní stránce internetových stránek priklady.com naleznete seznam použité literatury. Všechny příklady jsou tedy v podstatě ověřeny a výsledky, které na stránkách taktéž naleznete, jsou správné. Nemusíte se tedy obávat, že byste u nás nalezli nějakou chybu.

Proč navštívit internetové stránky www.priklady.com?


Odpověď je naprosto jednoduchá. Tyto internetové stránky byly vytvořeny především proto, aby vám pomáhali s procvičováním matematiky. Není nic jednoduššího, než se přijít přesvědčit. Můžete si vyzkoušet jednodušší kapitoly matematiky, jako jsou například zlomky. Uvidíte, že vám tímto projektem ušetříme čas, který byste strávili listováním v učebnicích matematiky a různých knížkách s procvičovacími příklady.

Příklady z matematiky i s výsledky Adresa : http://www.priklady.com/cs
Kategorie: Vzdělávání­, školství­, věda
Klíčová slova: příklady výsledky řešení matematika sbírka úloh rovnice nerovnice zlomky
Uloženo: 19.08.2014
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde