Soukromé školky Praha 4

Jak vybrat nejvhodnější soukromou školku na Praze 4? To je otázka, kterou si pokládají rodiče snad každého dítěte. V Praze existuje nepřeberné množství soukromých mateřských školek, které nabízejí rozdílnou úroveň péče. Pokud preferujete menší soukromé školky Praha 4 , pak nám dovolte představit soukromou mateřskou školku LUPÁČEK, která nabízí kompletní péči i děti od 1 roku do 7 let.

LUPÁČEK - soukromá školka Praha 4
LUPÁČEK je soukromou mateřskou školičkou rodinného typu, která se zaměřuje na komplexní tělesný a duševní rozvoj dětí. Naše soukromá mateřská školka se nachází v ulici Kloboukova 24, Praha – Roztyly v rozlehlém rodinném domě se zahradou. Jsme tu pro naše malé lupíčky každý pracovní den a od 7:30 do 18:00 hodin. Nabízíme Vám také individuální hlídání Vašich dětí přímo u Vás doma.

Výhody naší soukromé školky Praha 4
Personál soukromé školky Praha 4 – LUPÁČEK – je odborně vyškolený. Ke každému dítěti přistupujeme individuálně s ohledem na jeho specifické osobnostní rysy. Snažíme se, aby se u nás děti cítily jako doma a řídíme se Komenského heslem “škola hrou“. Pokud Vás zajímá náš denní program, aktivity či dalších informací, stačí navštívit naše webové stránky lupacek.cz. S dotazy nás kdykoliv kontaktujte.

Soukromé školky Praha 4 Adresa : http://www.lupacek.cz
Kategorie: Vzdělávání­, školství­, věda
Klíčová slova: soukromé školky Praha 4
Uloženo: 26.01.2014
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde