Angličtina online zábavně a hravě

Angličtina online plná motivace a zábavy



Člověk se chce přirozeně bavit a prožívat život plný zábavy. Navíc sní o tom, že se mu každá služba přizpůsobí na míru a ideálně online.

Novinka v oblasti výuky angličtiny online se jmenuje ONLINE jazyky a sídlí na adrese www.onlinejazyky.cz.

Vyzkoušel jsem si tento výukový systém a musím uznat, že jsem byl opravdu velmi příjemně překvapen.

Již samotný prezentační web reprezentující výuky anglického, německého, francouzského a španělského jazyka mne velmi zaujal. Je plně responzivní, originální a opravdu reprezentativní.

Odhodlal jsem se tedy kurz pro středně pokročilé opravdu vyzkoušet a byl jsem opravdu mile překvapen, jak v dnešní době dokáže angličtina online vypadat!

Žádné nudné prostředí, ale opravdu příjemné a uživatelsky velmi vstřícné prostředí pro studium angličtiny online.

Pro mne je služba opravdu inovativní a plná novinek, které jsem nikde jinde v ČR nenašel.

Výuka angličtiny online může probíhat kdykoliv a kdekoliv, opět zde probíhá opravdu zábavnou a zajímavou formou plnou interaktivních cvičení, tahacích cvičení a také video výkladů.

Samotné video výklady jsou opravdu přínosné, ovšem nejzábavnější je funkce video lektora při vyplněné daného cvičení - opravdu dokáže pozitivně motivovat a nadchnout.

Velmi pozitivně také hodnotím trénink slovní zásoby při studiu angličtiny online. Nejenže si můžu cokoliv přeložit, ale také si mohu nechat klíčová slovíčka, výklady, cvičení a fráze přehrát a dokonce uložit jako MP3.

Nejvíce oceňuji kvalitu MP3 poslechů a samotného přehrávaného textu. Toto mi udělalo opravdu velkou radost, že konečně v ČR existuje kvalitní výukový systém ke studiu jazyků online, který má opravdu kvalitní hlasový syntetizátor a možnost cokoliv si uložit jako MP3. Poslouchám nyní slovíčka kdykoliv a kdekoliv a opravdu mne to velmi baví a hodně mne pasivní poslech anglicko českých slovíček naplňuje a baví.

Co mi ovšem dělá největší radost je nácvik výslovnosti, který je nyní plně funkční v Google Chrome - tzv. voice recognition. Opravdu mám možnost si trénovat jednotlivá slovíčka, jejich poslech a výslovnost. Toto mne opravdu nadchlo.

Nemluvě o tom, že kurz mne opravdu systematicky vede krok za krokem a po roce studia projdu více jak 1.200 výukových obsahů a plně se připravím k anglické jazykové zkoušce Cambridge PET.

Na každý týden mám přesnou dávku výukového obsahu a tak přesně vím, kolik toho mám vystudovat. Často to stihnu rychleji a tak si pravidelně každý den 10 minut trénuji slovíčka.

Trénink slovíček v této angličtině online mne opravdu baví a musím uznat, že společně s funkcí přímého přehrávání, překladu, uložení a tvorbě svých slovíček, ukládání MP3 poslechů a hlavně nácviku výslovnosti, se cítím dobře a ani nepostrádám tak vytouženého lektora.

Po dlouhé době se konečně v ČR něco opravdu povedlo a vznikl opravdu velmi hodnotný projekt, velmi užitečný a přínosný lidem.

Strašně fandím všem lektorům, autorům, zakladatelům a projektovým manažerům. Všem, kteří na projektu pracují.

Děkuji, že něco tak pozitivního jako angličtina online s ONLINE jazyky na www.onlinejazyky.cz může existovat!

Děkuji všem
Angličtina online zábavně a hravě Adresa : http://www.onlinejazyky.cz
Kategorie: Vzdělávání­, školství­, věda
Klíčová slova: angličtina online, angličtina
Uloženo: 04.12.2013
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde