Scientologie podporuje právo navzdělání

Scientologická církev pořádala benefiční koncert jménem organizace Men of Vision, která sdružuje přibližně 100 mladých mužů ze školních tříd 6-12 okresu Hillsborough.

Men of Vision byla založena pedagogem Rossem Andersonem v roce 2010 s cílem “poskytnout příležitost mladým mužům pracovat ve spolku, který se věnuje veřejně prospěšným pracem, prosazovat myšlenky zodpovědnosti a osobní odpovědnosti, podporovat dokončení akademického vzdělání a dát jim vizi budoucnosti.” Susan Valdesová, bývalá učitelka a nyní členka Školní rady okresu Hillsborough, silně podporuje úsilí pana Andersona a Men of Vision.

“Když jsem učila, viděla jsem děti, které neměly žádný správný vzor, a to silně omezovalo jejich právo na vzdělání,” říká paní Valdesová, která chápe Men of Vision jako “takový typ organizace, který dostává právo na vzdělání do praxe pro problémové mladé muže a otevírá jim tak dveře k lepšímu životu.”

Benefeční koncert v hotelu Fort Harrison začal vystoupením zpěváků Joanie Sigalové a Toma Godfreye. Dále následovala dramatická četba z série Zlatého věku sešitových románů od L. Rona Hubbarda — Neměl rád kočky.

“Vzdělání je základním kamenem lidských práv, protože jedinci otevírá dveře k příležitostem,” řekl Pat Harney, ředitel styků s veřejností Scientologické církve v Clearwateru. “Těší nás, že můžeme podpořit práci pana Andersona a Men of Vision.”

Scientologové se na pěti kontinentech podílejí na společných snahách s vládními agenturami a nevládními organizacemi, aby v širokém měřítku dosáhli povědomí a o naplnění Univerzální deklarace lidských práv OSN z roku 1948, která je prvním světovým dokumentem o lidských právech.

Scientologická církev vydala novou brožuru Scientologie: Jak pomáháme – Sjednoceni za lidská práva: Jak učinit lidská práva globální realitou, aby vyšla vstříct poptávce po více informacích o osvětě na téma lidských práv a iniciativě o povědomí o lidských právech, které podporuje. Pro více informací navštivte scientologickou webovou stránku.
###
L. Ron Hubbard napsal: “Lidská práva se musí stát skutečností, ne jen idealistickým snem,” a scientologické náboženství je založeno na principu lidských práv. Kodex scientologa vyzývá všechny členy náboženství, aby se angažovali v podpoře skutečných humanitárních snah na poli lidských práv.

Scientologie podporuje právo navzdělání Adresa : http://www.scientology.org
Kategorie: Vzdělávání­, školství­, věda
Klíčová slova: Dianetika, Scientologie, L. Ron Hubbard, práva
Uloženo: 13.03.2013
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde