Vývoj vědy

Text této knihy byl původně napsán a vydán v celostátním časopise, který vyšel souběžně s vydáním knihy Dianetika: Moderní věda o duševním zdraví.
Je to vlastní příběh Ronových objevů a jeho dvacetileté cesty, která vedla k odhalení reaktivní mysli. Kniha Vývoj vědy obsahuje jediný popis:
- Jak funguje optimální počítač - mysl
- Jak Ron objevil základní osobnost
- Jak byly vyvinuty techniky Dianetiky

Co napsali po přečtení knihy "Vývoj vědy" čtenáři:

Tato kniha se mi velice líbila. Dozvěděla jsem se informace o kterých jsem dosud nevěděla. Nyní chápu proč pan Hubbard vytvořil zcela nové názvosloví nových pojmů a slov. Jaký obrovský kus práce tady zanechal a co všechno proto musel udělat. Nyní lépe rozumím tomu jak funguje lidská mysl. Je to zázrak, že na to někdo přišel a ještě k tomu je to pravdivé.

D.D

V této knize jsem se dozvěděl, jak Ron měl nelehký úkol najít skutečnou funkční cestu k objevení, jak mysl funguje. Jak se musel oprostit od všech autoritních názorů, od všeobecných souhlasů a téměř metodou pokus-omyl objevil fungující technologii na zvládnutí aberované mysli - Dianetiku. Mám velké porozumění o tomto úsilí a více si uvědomuji, jaký zázračný nástroj dnes v rukách máme. O moc víc si toho všeho vážím. Laughing

M.V

Více na: www.dianetika.cz

Vývoj vědy Adresa : http://www.dianetika.cz
Kategorie: Vzdělávání­, školství­, věda
Klíčová slova: Dianetika, Scientologie, L. Ron Hubbard
Uloženo: 04.10.2012
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde