Angličtina = základ úspěchu

Kvalitní znalost jazyků na vyšší úrovni je v této uspěchané době nejednou podmínkou pro přijetí na nejrůznější pracovní pozice. Může se jednat o daňové účetní zahraničních firem, obchodní partnery případně dobře ohodnocené managery, pro které je dobrá znalost angličtiny anebo dalších světových jazyků samozřejmostí. Nalezla by se ve vaší jazykové výbavě dnes již téměř zapomenutá ruština, eventuálně němčina? Doplňte stávající zásobu o anglická slovíčka a získejte třeba lukrativní pracovní příležitost, o které se vám dosud ani nezdálo.

K získání nové pracovní příležitosti vám pomůže naše webová stránka, na které naleznete testy anglický jazyk , díky nimž ne jen rozšíříte svou slovní zásobu, ale taky se naučíte správné gramatice, bez které se rozhodně neobejdete. Naše testy hodící se jak pro úplné začátečníky, kteří zákoutí anglického jazyka teprve prozkoumávají, tak i pro zkušené mluvčí, kteří mají v plánu si své anglické znalosti pouze ověřit a doplnit případné drobné nedostatky. Testy jsou vhodné pro všechny věkové skupiny.

Vyjma testů na našich webových stránkách naleznete rovněž kurzy jazyka, které vás nenásilnou a hravou metodou naučí němčinu, angličtinu anebo v této době velmi oblíbenou francouzštinu. Pro všechny zájemce máme možnost vyzkoušení si kurzu bezplatně. K otestování nabytých znalostí využijte volně přístupný test angličtiny .

Chcete získat nové dovednosti a znalosti v angličtině?

Začněte se učit cizí jazyky třeba hned dnes! Zajímavé výhody na sebe rozhodně nenechají příliš dlouho čekat. Jazyková výbava na kvalitní úrovni vám dopomůže k získání vysněné pracovní pozice anebo atraktivní stáže, na které můžete načerpat mnoho nových a dosud nepoznaných zážitků a potkáte mnoho nových přátel.

Náš výukový portál, zabývající se výukou angličtiny, němčinym španělštiny a francouzštiny, neustále rozšiřujeme a doplňujeme o nové kurzy, angličtina testy a také tipy a rady pro ještě rychlejší výuku jazyků. Internetová stránka onlinejazyky.cz může být atraktivní vstupenkou pro nové pracovní příležitosti.
Angličtina = základ úspěchu Adresa : http://www.onlinejazyky.cz/
Kategorie: Vzdělávání­, školství­, věda
Klíčová slova: online jazyky
Uloženo: 17.08.2012
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde