Školní potřeby aneb jak ušetřit

Prázdniny se jistojistě chýlí ke konci, což pro rodiče dětí znamená připravit svým ratolestem pomůcky pro nový školní rok. Ti z Vás, kteří mají své děti odrostlejší, máte menší výhodu v tom, že nemusíte nakupovat všechno, tak jako rodiče prvňáků. Pokud Vás čeká právě nákup školních potřeb pro prvňáka, nezoufejte, víme jak ušetřit!

Školní brašna
Při výběru batohu nebo školní aktovky pro děti je dobré znát a řídit se různými kritérii. Úplně nejlepší je vybírat společně s dítětem. Nejenom, že se vyhnete situaci, že by se dítěti aktovka nelíbila, ale zároveň si k ní vytvoří vztah. Bude se těšit, až ji bude nosit, až se bude moci pochlubit svým kamarádům a zároveň existuje předpoklad, že se o ni bude i lépe starat. Daleko lépe, než o školní baťoh, který by se dítěti nelíbil. Na eshopu www.pasp.cz si můžete snadno vybrat aktovky, batohy a školní tašky, K dispozici jsou velké náhledy produktů, takže si dítě může vybrat ten nejhezčí motiv.
Při výběru by však neměl být brán zřetel pouze na vzhled, ale i na jiné aspekty. Důležité jsou pevná záda. Vyztužená a vypolstrovaná záda zajistí prevenci před špatným vývojem formování páteře u dítěte. Pevné dno chrání před vlhkem a špínou. Nezapomínejte ani na správné nastavení popruhů. Reflexní doplňky napomáhají vyšší bezpečnosti při cestě do školy, především v zimních měsících, kdy je po ránu tma. Nepodceňujte ani Váhu batohu. Dítě bude přeci nosit baťoh nebo brašnu každý den.

Školní potřeby aneb jak ušetřit Adresa : http://www.pasp.cz/99-skolni-potreby
Kategorie: Vzdělávání­, školství­, věda
Klíčová slova: školní potřeby, školní aktovky, školní brašna, školní baťoh
Uloženo: 16.08.2012
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde