Kurzy angličtiny na jednom místě

Znalost anglického jazyka je v dnešním globálním světě téměř nezbytnou podmínkou nejen pro získání kvalitního zaměstnání.

V České republice zaměstnavatelé už před lety přistoupili na zvyšování platu lidem, kteří hovoří cizím jazykem, s příchodem zahraničních firem a investorů na český trh se to stalo téměř pravidlem. Zaměstnanec vybavený jazykovými schopnostmi pro zaměstnavatele představuje potenciál k dalšímu uplatnění s možností rozvoje nebo přesahu do mateřské firmy za hranicemi České republiky.

Dalšími důvody, proč dokonale zvládat anglický jazyk je určitě možnost cestování po celém světě, protože v naprosté většině zemí je možné se s místními obyvateli touto řečí domluvit. Angličtinu je možné rovněž uplatnit při využívání moderních technologií jako je internet, mobilní telefony, notebooky a další.

Vzdělávací agentura Centrum služeb pro podnikání a angličtí lektoři, kteří v ní vyučují kurzy angličtiny přizpůsobili studijní programy tak, aby studenti maximálně uplatnili získáné vzdělání v praxi. Ať už zájemce zvolí kurz obchodní angličtiny, kurz angličtiny pro seniory nebo letní kurz angličtiny, vždy je studijní program přizpůsoben potřebám studenta tak, aby maximálně zužitkoval získané znalosti.
Kurzy angličtiny na jednom místě Adresa : http://www.kurzanglictiny.eu
Kategorie: Vzdělávání­, školství­, věda
Klíčová slova: studium, angličtina, vzdělání
Uloženo: 08.10.2011
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde