Angličtina Frýdek - Místek

„Neznáte angličtinu? Tak přijďte, až ji budete umět. Volné místo získá člověk, který cizí jazyk zná.“ Tak nějak by mohl vypadat přijímací pohovor uchazeče o zaměstnání. A mnohdy i podobně vypadá.

Anebo jiná situace: Když občané České republiky cestují po světě, jsou vděčni za to, že se s místními mohou dohovořit anglicky. Ovšem naopak to ještě moc neplatí, cizinci se u nás na anglickou otázku dostane jen české odpovědi pronášené silnějším hlasem.

Tuto situaci si uvědomují například majitelé firem podnikající ve službách - nejde jen o trapný pocit, jde o unikající tržby. A tak využívají jazykových škol pro dospělé k jazykovému vzdělávání sebe a svých pracovníků.

V regionu Frýdku - Místku se úspěšně etablovala graduovaná lektorka, vysokoškolsky vzdělaná vyučující angličtinu, která se specializuje na výuku dospělých (respektive dospělých a mládeže od 14 let). Pod jejím odborným vedením se mohou učit angličtině jednotlivci nebo menší skupinky (do čtyř lidí), což je pro výuku jazyka ideální. Za předem domluvených podmínek se angličtinu ve Frýdku-Místku mohou učit i větší skupiny lidí, třeba z jedné firmy.

Velkou výhodou je, že se lidé z Frýdku - Místku a okolí mohou domluvit na ideálním čase - klidně třeba i dopoledne, což ocení pracující na směny nebo ženy v domácnosti (či bez zaměstnání), jejichž děti jsou dopoledne ve škole.

Cizí jazyk, a to zejména angličtina, už není vyžadován jen na manažerských místech. Anglicky by například - ve vlastním zájmu - měli umět všichni pracovníci služeb: automechanik, číšník, servírka, prodavačka, úřednice na poště, recepční, plavčík na koupališti, řidič autobusu, průvodčí ve vlaku...

Výuka angličtiny ve Frýdku - Místku je uzpůsobena dospělým lidem. Všechny potřebné informace jsou dostupné na webových stránkách.

Angličtina Frýdek - Místek Adresa : http://www.anglictinavefm.cz/
Kategorie: Vzdělávání­, školství­, věda
Klíčová slova: angličtina frýdek místek
Uloženo: 28.05.2011
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde