Sanitářský kurz

Sanitářský kurz neboli kurz pro všeobecné sanitáře spadá do kategorie pomocný zdravotnický pracovník. Naše zdravotnické zařízení pořádá tento sanitářský kurz již několik let. Díky tomuto kurzu získáte osvědčení v oblasti sanitáře a budete moci nabízet své služby dále všem potřebným, ale navíc si budete moci hledat i zaměstnání v oboru. Udělejte tedy první krok na dráze stát se skvělým sanitářem společně s Acromion.cz.
Odborná praxe pro sanitářský kurz je zajišťována především v našem zdravotnickém zařízení, ale i v dalších smluvních zdravotnických zařízeních se dozvíte spoustu nových věcí a především budete si je moci vyzkoušet na vlastní kůži. Materiální vybavení kurzu je ve shodě s potřebami pro výkon povolání, takže již dopředu budete vědět, co budete mít v případě potřeby u sebe. Další částí kurzu je teoretická část, která je zaměřena především na základy zdravovědy, hygieny a epidemiologie, první pomoc a základy péče o nemocné, psychologie atd. Metoda výuky pro sanitářský kurz je zajištěna především formou přednášek, praktickým nácvikem dovedností, exkurzí a odborným praktickým výcvikem ve zdravotnickém zařízení. Díky tomu si budete moci vyzkoušet na vlastní kůži, jaké je to být sanitářem a již do samotného povolání půjdete s tím, že budete vědět, co Váš přesně čeká. Není nic lepšího, jak vyzkoušet si vše na vlastní kůži a ne jenom znát teoretickou část.
Sanitářský kurz bude zakončen teoretickou a praktickou zkouškou, za kterou dostanete osvědčení s celostátní platností, v současnosti i s platností v rámci EU. Kurz se dělí na 100 hodin teorie, 50 hodin praxe a 3 hodiny zkoušky. Cena sanitářského kurzu činí 7.379,- Kč. Staňte se tedy i Vy sanitářem společně s Acromion.cz.

Sanitářský kurz Adresa : http://www.acromion.cz/kurz-pro-vseobecneho-sanitare
Kategorie: Vzdělávání­, školství­, věda
Klíčová slova: Sanitářský kurz
Uloženo: 01.08.2010
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: 3.3
Hodnocení webu: 3.3

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde