EVROPSKÉ VZDĚLÁVACÍ CENTRUM, jaz. škola

Evropské vzdělávací centrum, jazyková škola nabízí úspěšnou přípravu ke Cambridge zkouškám. Výuka je zaopatřena kvalifikovanými lektory, kteří dokáží studenta namotivovat k tomu, aby dosáhl nejlepších výsledků. Učitelé Evropského vzdělávacího centra jsou pravidelně proškolováni metodickými specialisty Cambridge University Press.
Evropské vzdělávací centrum připravuje své studenty ke zkouškám Cambridge PET / FCE / CAE / CPE / BEC. EVROPSKÉ VZDĚLÁVACÍ CENTRUM vyučuje výhradně z kvalitních učebnic Cambridge University Press a k nácviku samotné zkoušky používá originální testy Cambridge zkoušek vydaných nakladatelstvím Cambridge University Press.
Zájemci o studium, popřípadě o jazykovou zkoušku Cambridge, si mohou vybírat z velkého množství nabízených jazykových kurzů. Mohou navštěvovat kurzy od pondělí do pátku v odpoledních hodinách, a to buď jedenkrát, nebo dvakrát týdně. Jedna vyučovací hodina trvá 90minut. Pro Ty, co nemají přes týden času nazbyt otevíráme sobotní intenzivní kurzy, které se konají jedenkrát za 14 dní a trvají 6,5 hodiny.
Podrobné informace o všech nabízených kurzech a jazykových zkouškách naleznete na našich internetových stránkách www.evcentrum.cz. Ke kurzům se můžete hlásit buď na internetu, nebo přímo u nás v kanceláři.

EVROPSKÉ VZDĚLÁVACÍ CENTRUM, jaz. škola Adresa : http://evcentrum.cz
Kategorie: Vzdělávání­, školství­, věda
Klíčová slova: jazyková škola, EVC, Cambridge zkoušky
Uloženo: 13.07.2010
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde