EVROPSKÉ VZDĚLÁVACÍ CENTRUM, jaz. škola

Jazyková škola, sídlící v Hradci Králové, s pobočkami v Pardubicích, České Třebové a Poděbradech, je dynamicky se rozvíjející jazyková škola, která široké veřejnosti zajišťuje jak veřejné jazykové kurzy, firemní jazykové kurzy, individuální jazykové kurzy, kurzy pro češtiny cizince, dětské jazykové kurzy, tak pomaturitní studium angličtiny.
Evropské vzdělávací centrum, s. r. o. je mezinárodně akreditovaná jazyková škola, zařazená do vyhlášky MŠMT, třináctkrát certifikována zastupitelstvím Cambridge University, s největší regionální jazykovou knihovnou. Zárukou kvality je nejen fakt, že jazyková škola působí na trhu již 13 let, ale také prestižní akreditace, certifikace a ocenění, multimediální učebny, nebo e–learningový výukový program.
Jazyková škola nabízí výuku angličtiny, němčiny, francouzštiny, španělštiny, italštiny, ruštiny a také češtiny pro cizince. Výuka je zajišťována zkušenými, vysoce kvalifikovanými lektory a samozřejmě i rodilými mluvčími.
Jazyková škola se může chlubit 98% úspěšností u jazykových zkoušek, a to díky intenzivní přípravě a on-line nácvikům. Jazyková škola je registračním centrem pro zkoušky City&Guilds - angličtina (v úrovních: Preliminary, Access, Achiever, Communicator, Expert, Mastery), Cambridge – angličtina (v úrovních: FCE,KET, PET, CAE, CPE, BEC), Goethe – němčina (v úrovních: Start Deutsch 1, Start Deutsch 2, Zertifikat Deutsch B1, Zertifikat Deutsch B2, Goethe-Zertifikat C1, Großes/Kleines Deutsches Sprachdiplom), DELF/DALF – francouzština (v úrovních A1 – C2), DELE – španělština (v úrovních Diploma DELE A1 – začátečníci, Diploma DELE A2 - mírně pokročilí, Diploma DELE Inicial B1 – středně pokročilí, Diploma DELE Intermedio B2 – pokročilí, Diploma DELE C1, Diploma DELE Superior C2 – velmi pokročilí, CILS – italština (úrovně A1 – C2).
Evropské vzdělávací centrum, jazyková škola je zárukou nejvyšší kvality ve všech jazycích a na všech úrovních.

EVROPSKÉ VZDĚLÁVACÍ CENTRUM, jaz. škola Adresa : http://evcentrum.cz
Kategorie: Vzdělávání­, školství­, věda
Klíčová slova: jazyková škola
Uloženo: 02.07.2010
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde