Jazyková škola a jazykové kurzy

Hledáte jazykové kurzy angličtiny, němčiny, španělštiny a dalších cizích jazyků v Praze ?
A že nevíte jak takové kvalitní jazykové kurzy angličtiny, němčiny, španělštiny a dalších cizích jazyků najít či poznat ?

Jazykové kurzy a výuka cizích jazyků pro dospělé patří právě mezi hlavní nabídku jazykové školy KOLUMBUS LANGUAGE CLUB, který byl založen v roce 1997 jako soukromá jazyková škola v Praze. KOLUMBUS LANGUAGE CLUB nabízí individuální netradiční jazykovou výuku angličtiny, němčiny, španělštiny, češtiny pro cizince a i dalších jazyků.

KOLUMBUS LANGUAGE CLUB zajišťuje jazykové kurzy a tedy výuku angličtiny, němčiny, španělštiny a dalších cizích jazyků nejen pro jednotlivce ale i skupinové jazykové kurzy pro dospělé.
Jazykové kurzy angličtiny, němčiny, španělštiny a češtiny pro cizince v programu KLC dospělí vás zaujmou svou bezprostředností, účinností a schopností objevit ve Vás jazykový cit.

Jazykové kurzy pro jednotlivce nebo skupinové jazykové kurzy ?

Jazykové kurzy jsou díky metodě výuky angličtiny, němčiny, španělštiny a dalších cizích jazyků, která je založená na představě o učebním materiálu, nejen vysoce efektivní, ale i velice poutavé a zajímavé. V centru výuky angličtiny, nemčiny, španělštiny a dalších cizích jazyků u každé lekce je příběh, o kterém si klient-začátečník utvoří představu v mateřském jazyce a postupně přechází na formulaci do angličtiny, němčiny, španělštiny případně dalšího cizího jazyka.

Klient s jazykovými znalostmi si tuto představu vytváří již pomocí anglického, německého, španělského případně dalšího cizího jazyka. Toto umožňuje okamžitě používat nová cizí slova i gramatiku, a tak připravit podmínky pro konverzaci i na té nejnižší možné úrovni.

Předností skupinových kurzů anglického, německého, španělského jazyka (a dalších) programu KLC dospělí je i menší počet studentů ve skupince.

Jazykové kurzy anglického, německého, španělského jazyka (ostatních cizích jazyků) se snažíme poskytovat v milém a zároveň interaktivním prostředí, které probouzí zvídavost, tvořivost, sociální a profesní růst a vede k samostatnosti v uvažování.
Jazyková škola a jazykové kurzy Adresa : http://www.klckrystof.cz
Kategorie: Vzdělávání­, školství­, věda
Klíčová slova: jazyková škola, jazykové kurzy, angličtina pro dospělé, výuka jazyků
Uloženo: 28.06.2010
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde