PeprNet.cz - opepři si život!

Peprnet je...když se vzájemně propojí tři nezávislé internetové on-line magazíny...

Celebrity fórum?
Je to samostatná část, která podporuje prezentaci všeobecně známých osobností – celebrit z různých oborů (viz kategorie). Poprvé se tu tedy objevují názory, myšlenky, reakce a pocity českých, moravských a slezských celebrit pod jednou střechou, bez prostředníků a jiných úprav. Součástí je i mapování světa slavných a populárních, úspěchy, nápady, akce apod., pro fanoušky i náhodné čtenáře. Díky audienčním místnostem si každý může s celebritou popovídat, nechat vzkaz…Díky mp3 shopu si může poslechnout nahrávku,která např. je pouhou demo verzí, nebo na albu vůbec není…Díky různým vychytávkám se každý z Vás může podívat pod skutečnou pokličku osobnosti, kterou každý zná…respektive, jak ji mnohdy prodávají média… a mnohdy nepravdivě.

Zrcadlo?
Přeci předmět, který odráží viditelnou skutečnost… :-) …a v zrcadle vidíme i to, co chceme vidět… prostě Zrcadlo monitoruje svět kolem nás…zprávy, rozhovory, tipy, názory, které nepodléhají ničemu a nikomu…o lidech i zvířatech, o přírodě a třeba i vesmíru…Zrcadlo sice má svou redakci, ale i tady se peprník může stát redaktorem…a pozor, kromě různých rubrik tady peprník najde rozehrávku soutěží pro zisk bodů, které ho dovedou k věcným i zážitkovým cenám…stačí pozorně číst a hledat…

Oko?
Pro někoho žumpa, když ji tady chce vidět, pro někoho konečně něco nového…a pořádného…pravda je ovšem taková, že každý z nás má právo na svůj vlastní pohled stejně na svět, lidi kolem, politiku…stejně jako na Oko…a svět je takový, jaký ho chceme vidět…podobné je to s naším Okem…s tím ale rozdílem, že mnozí máme pocit, že svět nezměníme, ale Oko bude takové, jaké ho budou chtít peprníci…!!!!!
PeprNet.cz - opepři si život! Adresa : http://www.peprnet.cz
Kategorie: Vyhledávače, portály
Klíčová slova: oko zrcadlo celebrity forum chat
Uloženo: 21.07.2007
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: 1.8
Hodnocení webu: 1.8

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde