eshop-veci pro oslavy a pro animátory

Pokud si animátor, najdeš zde leccos pro svou práci. Maminky a tatínky zaujmou například Cd-čka s dětskými písničkami a také pomůcky pro výrobu balónových kreací pro své ratolesti.

Naši partneři:


Eventová agentura Pro-Staff

Eventová agentura s víceletou praxí v organizování společenských a sportovních eventů na Slovensku a v zahraničí. Nabízí firmám spolupráci při organizaci eventů, společenských a sportovních akcí, programů pro děti, firemních teambuildingových akcí nebo rodinných slavností.

Pracovní agentura Pro-Staff

Pracovní agentura, která působí na trhu pracovních pobytů od roku 2002. Nabízí práci v zahraničí pro animátory a hotelový personál v celé Evropě. Agentura nabízí pracovní příležitosti v Německu, Holandsku, Španělsku, Řecku, na Kypru (práce na kyprá), Maltě a jiných zemích.

Mascots.sk

Využijte naše několikaleté bohaté zkušenosti s výrobou maskotů a od 2 do 4 týdnů v našich vlastních výrobních dílnách pro Vás vyrobíme maskota přesně podle Vašich představ, ať už dle Vámi dodaného grafického návrhu nebo podle grafického návrhu z našeho grafického studia.
Výroba vlastního maskota však není jediné řešení. Je tu pro Vás půjčovna maskotů, pokud nemáte vlastního maskota, víme Vám ho pronajmout.

Zdraveflase.sk


E-shop Zdraveflase.sk nabízí láhve na pití - skleněné, nerezové, plastové, dále termoláhve pro děti i dospělé, termosky a rovněž termohrnky na kávu od renomovaných výrobců: Lifefactory, Eco Vessel, Made Sustained, Cheeky, Esbit, Zdravá láhev a jiné . Najdete tam kromě toho i kojenecké a dětské láhve pro nejmenší z různých materiálů. V nabídce jsou sportovní láhve pro sportovce, ale i jiné produkty pro každodenní použití.
Kromě toho najdete na stránce zajímavé články o tom, zda je lepší voda z vododvodu nebo balená voda případně kolik lze ušetřit pitím vodovodní vody.

Zdravelahve.cz


E-shop Zdravelahve.cz je českou verzí e-shopu Zdraveflase.sk. Nabízí mimo jiné zdravé láhve na pití a také termohrnky na kávu a čaj. Zdravelahve.cz nabízí široký výběr produktů různých značek a zároveň zdravější alternativu k jednorázovým plastovým lahvím.

eshop-veci pro oslavy a pro animátory Adresa : http://www.animationshop.sk/
Kategorie: Vyhledávače, portály
Klíčová slova: eshop, balóny, animátor, cd, deti, detské, oslavy, party, prostaff, pro-staff,
Uloženo: 01.04.2020
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde