České děti CZ

Českéděti.cz je portál plný nápadů pro rodiče a jejich děti.Najdete zde inspiraci na zábavu, nákupy, tipy na domácí tvoření, tipy na výlety nebo na rodinnou dovolenou z celé republiky!
Jak děti nejlépe zabavit?

Jak podpořit kreativitu svých dětí se dozvíte v sekci pro šikovné ručičky. Najdete tu nejen tipy na výrobky s dětmi, ale také omalovánky, které můžete dětem vytisknout přímo z internetu. Ostatní maminky Vám poradí zajímavé výlety, na které se můžete s dětmi vypravit. V sekci Babylink totiž najdete oblíbené obchody, restaurace se zařízením pro děti, hotely i penziony. Vložit svůj link, který by mohl ostatní maminky zajímat, můžete i Vy. Zjistěte, co se kde děje.

Na stránkách najdete také mateřská centra ve Vašem okolí. Pokud u nás nenajdete to svoje, přidejte ho nebo nám napište. Když nestačí mateřské centrum a potřebujete pohlídat i na večer, najdete u nás inormace o hlídání dětí.

Nakupujeme pro děti


Představujeme Vám oblíbené internetové obchody s dětským sortimentem. Dozvíte se, kde koupit kvalitní botičky, kočárek i hračky. Máme pro Vás také dětské bazary, kde nakoupíte vše pro děti za výbornou cenu. Máte svůj oblíbený e-shop nebo bazar? Podělte se s námi!

Dětská výživa – pro zdraví


Informacím pro zdraví je věnována celá kategorie. Najdete tu zajímavé informace o zdravé výživě. V této rubrice najdete příspěvky specialistky na výživu, které vychází z Vašich dotazů.

Soutěže


Každý měsíc naše pátrací četa objeví zajímavé soutěže o dětské zboží. Vyhrajte poukaz na nákup, krásné hračky, dětské knížky nebo vstupenky do divadélka.

Nejzajímavější obsah tvoříte Vy!


Zajišťujeme pro Vás ty nejzajímavější informace a aktuálním dění děského světa. Svoje nápady, tipy i zážitky s dětmi však můžete vkládat i Vy! Články můžete na Českéděti.cz vkládat zcela zdarna a podělit se tak s ostatními maminkami o cenné informace. Článků našich čtenářek si velmi vážíme, právě díky Vám je náš projekt tak úspěšný. Maminky maminkám. Českéděti.cz jsou jedno velké pískoviště, kde zjistíte vše, co potřebujete.
České děti CZ Adresa : http://ceskedeti.cz
Kategorie: Vyhledávače, portály
Klíčová slova: rodina, děti, kluci, holky, soutěže, mateřská centra, bazar, kočárky, autosedačk
Uloženo: 08.04.2010
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde