Sportovní časomíra Freelap

Abychom mohli neustále zlepšovat své výkony v různých druzích rychlostních sportů, musíme být schopni především své výkony neustále měřit. A to pokud možno tak, aby nám samotné měření časů náš výkon nijak neovlivňovalo.

O tom jak měřit sami sobě čas se dozvíte na stránkách zastoupení Švýcarské firmy Freelap SA. Nejdete zde doporučené výrobky pro motokros, atletiku, MTB, BMX, plavání, lyžování, rychlobruslení a klusácké dostihy.

Na rozdíl od běžných stopek, s časomírou Freelap se sportovec v průběhu jednotlivé tréninkové sekce nemusí měřením času vůbec zabývat. Speciální náramkové stopky Freelap přijímají signál z bezdrátových transmitterů rozestavěných na trase a zaznamenávají tak zcela automaticky časy startu sportovce, mezičasů a cíle.

Časomíra Freelap se používá pro různé druhy rychlostních sportů, jako např. motokros, atletika, MTB, BMX, plavání, lyžování, rychlobruslení, jezdectví ap..

Stránky obsahují e-shop, kde je možné zakoupit náramkové stopky Freelap, různé druhy transmitterů a veškeré příslušenství.

Sportovní časomíra Freelap Adresa : http://www.freelap.cz
Kategorie: Sport
Klíčová slova: časomíra, sportovní, časomíry, sport, stopky, mtb, bmx, lyžování, motokros,
Uloženo: 17.02.2009
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde