FITHAM - fitness shop

Firma FITHAM byla založena roku 1995, jako jedna z prvních fitness prodejen s vybavením pro domácí i profesionální posilovny v ČR. V současnosti patří mezi tři největší specializované obchody v ČR a ročně zrealizuje přes 15 000 objednávek po celé republice, k čemuž využívá externích skladů v Liberci, v Praze a Olomouci. V naší nabídce najdete kompletní vybavení pro fitness, aerobic, stolní tenis, domácí solária a bojové sporty, fitness stroje a vybavení 70 kvalitních a osvědčených firem, mimo jiné KETTLER, TUNTURI, BREMSHEY, LANDFIT, HOUSEFIT, FORMERFIT, HAMMER fitness, FINNLO, POLAR, REEBOK, TANITA, BOSU.

Na prodejní ploše 200m2 vystavujeme fitness stroje, rotopedy, cyklotrenažery, crossové trenažery (též nazývané orbitreky, elipticaly), steppery, posilovací stroje, běžecké pásy, veslařské trenažery, posilovací stroje, posilovací lavice, činky, stoly na stolní tenis, potřeby pro aerobic, hodinky POLAR, MFT disky a další sortiment...

Našimi zákazníky jsou soukromé osoby, rehabilitační a lékařské provozy, školní fitness, hotelové fitness, klubové a firemní posilovny, veřejná wellness a fitness centra.

Věříme, že budeme mít příležitost Vás přesvědčit o kvalitě našich služeb a že naše vědomosti a zkušenosti získané za 13 let působení na trhu fitness pomohou i Vám ke spokojenému a bezproblémovému užívání Vašeho fitness vybavení.

FITHAM - fitness shop Adresa : http://www.fitham.cz
Kategorie: Sport
Klíčová slova: rotopedy, fitness, aerobik, posilování
Uloženo: 13.02.2009
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde