HB airsofteam

Náš tým vznikl spojením několika lidí z Horní Břízy hrající airsoft. Hlavní podíl na založení týmu mají Tommy a Many, kteří už přes rok hrají airsoft. A co vlastně znamená to HB??? To jsou iniciály města, ve kterém hnízdí náš tým, tedy Horní Bříza, ale to uš asi je všem jasný. Horní Bříza leží 10 km severně od Plzně. Tým byl založen v roce 2008. Airsoft nás zaujal hned od začátku a dnes je to náš životní styl. Jestli si chcete s námi zahrát a sídlíte v plzni nebo v jejím okolí, neváhejte, napište nám a po domluvě si zahrajem.
Naše recenze zbraní: Ak-47 Tactical (chinagun)
by Tommy. V roce 2007 na vánoce jsem se rozhodl, že jsi koupim nějáký AEG místo manualu M4A1 R. I. S. Hned my zaujala řada AK a konkrétně AK-47 Tactical od chinagunu. Když mi zbraň přišla tak jsem jí otestoval. Zbraň střílela nadherně. V červnu roku 2008 jsem se rozhodl, že můj gun upragdnu. Koupil jsem si pružinu SP 120 od Guarderu, Kompletní Vzduchotechniku také od Guarderu, ocelový trn od airsoftpro, ložiska kluzná také od airsoftpro, hop-up gumu silikonovou od Guarderu a nakonec hlaveň 6, 02 od deepfire. Vnější Vzhled jsem změnil tlumičem od CA, nožičky a laserem. Nyní jse mi zbraň velice líbí a také uvažuji o koupi kolimátoru. Nyní zbraň střílí velice pěkně s kulema Marui 0, 25. M4 S-system (chinagun)
by MANY. V roce 2007 jsem se rozhodl koupit na vánoce airsoftovou zbraň. Vybral jsem si M4 S-system od značky Chinagun. Zaujala mě svým tvarem a dlouhou R. I. S. lištou, řekl jsem si že se to může hodit do budoucnosti. Už teď jsem uvažoval nad budoucím upgradem. Se zbraní jsem maximálně spokojen. Má dostřel cca 50 metrů s 0. 25 kulema. Díky vysouvací pažbě si mohu nastavit optimální polohu zbraně. Zbraň má úsťovou rychlost až 110m/sec. Ke zbrani jsem dostal neznačkovou baterii s kapacitou 1300 mAh. nabíječku jsem si musel dokoupit: -) Teď uš o budoucím upgradu nepřemýšlim, nýbrž si chci koupit AK-47 SVD Dragunov a tam budu přemýšlet o upgradu. PS: M4ku bych rád prodal: -)
HB airsofteam Adresa : http://www.hbairsofteam.wbs.cz/ (Adresa je již pravděpodobně nedostupná.)
Kategorie: Sport
Klíčová slova: hb airsofteam, Tommy, Many, AK-47 tactical, m4 s-system.
Uloženo: 19.08.2008
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde