4fitness.cz Protein Kreatin - výživa

Poctivá výživa za nejnižší ceny. Protein, Kreatin, sušené bílky, aminokyseliny - vše pro růst svalů a regeneraci. Jediná v ČR - zvláštní servis. Výživa na zakázku zdravotní materiál výroba bez E-čísel, výrobky bez příchutí i s 23 příchutěmi, bezlepkové zboží, výrobky bez laktózy.

4fitness.cz - firma zabývající se výrobou originální zvláštní výživy vyniká svými nápady a novinkami v oboru od roku 2005/2006. Byla to jednoduchá reakce na tehdejší vakuum na trhu, protože neexistovala žádná značka, která by dodávala izlované látky a zároveň nabízela cenově přístupné zboží. Existovalo a existuje několik levných výrobců, ale ti se svými klasickými nabízenými produkty řadili k spíše low-endu (Pozn. nejnižší kvalita). Cílem 4fitness.cz bylo a je cenové zpřístupnění zvláštní výživy tak, aby se vyplatila s ohledem na přinášený užitek.

Druhým impulsem pro vznik 4fitness.cz byla existence odlišných zvláštních potřeb profesionálně sportujících jedinců. Těm se 4fitness.cz rozhodla nabídnout zvláštní výrobky na míru a především servis, který nikdo jiný nenabízel. V roce 2006 se vynořil skandál okolo anabolik ve výživě, následně byly zjištěny podvody některých velkých firem, které na obalech deklarovaly něco jiného než skutečný výrobek obsahoval. Proto se 4fitness.cz musela stát pokud možno nejtransparentnější firmou na trhu. To s sebou neslo uveřejnění množství informací o výrobcích a surovinách. Dokonalé popisy zboží technickými parametry, laboratorně ověřená nutriční tvrzení o obsahu sodíku, laktózy, vlákniny, lepku.., zveřejnění dodavatelů surovin pro výrobu, výsledky kontrol státních orgánů, výsledky testů státních akreditovaných laboratoří.. Néžeby 4fitness.cz dříve touto cestou nešla, ale bylo nutné dotáhnout informační servis téměř k dokonalosti.


Nyní se 4fitness.cz od podobných firem v oboru výrazně odlišuje těmito znaky:

* nabízí nejširší paletu příchutí (celkem 23 příchutí a další přibývají)

* také výrobky bez příchutí

* v nabídce nechybí bezlaktózové a přirozeně bezlepkové zboží pro osoby trpící intolerancí těchto alergenů

* 4fitness.cz při výrobě nepoužívá potravní chemii, tzv. E-čísla (konzervační látky, barviva, zvýrazňovače chuti..)

* chová se ekologicky, nabízí flexibilitu obalů, ekonomická a zároveň ekologická, foliová balení namísto materiálově náročnějších plastových věder a dóz.

* podává rozsáhlé poradenství ve výživě

* ke každému výrobku podává několikastránkový, velmi detailní popis, vč. použití

* razí politiku nejnižší ceny na trhu a klade důraz na nejlepší poměr cena/výkon

* zachovává jasný a prokazatelný původ použitých surovin

* a samozřejmě tak jako každý zásilkový obchod usnadňujeme zákazníkům nákup co nejjednodušší formou bez časové náročnosti a bez nutnosti navštěvovat vzdálený obchod

4fitness.cz Protein Kreatin - výživa Adresa : http://www.4fitness.cz
Kategorie: Sport
Klíčová slova: Kreatin Protein Arginin AAKG Kofein DE-6 Maltodextrin Creatin Ethyl Ester Glukos
Uloženo: 24.04.2008
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: 2.3
Hodnocení webu: 1.6

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde