BodyZone - Kulturistika & Fitness

BodyZone - Online server o kulturistice a fitness od Strongbody.cz



BodyZone je nový online magazín od internetového obchodu se sportovní výživou a doplňky Strongbody.cz, která tímto spuštěním oslavila 5. výročí existence (březen 2008).

Web se zaměřuje na informace ze světa kulturistiky, fitness a powerliftingu, ať už se jedná o novinky z domova i ze světa, recenze a fotoreporty ze soutěží, fotogalerie profesionálních závodníků, objektivní hodnocení suplementů (doplňků výživy)dostupných na našem trhu, nebo tipy a triky ke správné výživě. Obsahuje také odborné články o cvičení, speciální kalkulátory na výpočty BMI (Body Mass Index) a další.

Speciální částí webu je Moje BodyZone, kde se uživatelé mohou zaregistrovat a využívat výhod členství - nahrávat osobní i oblíbené fotky, videa, zařadit na web suplementy které používají a dopsat k nim komentář.
Registrovaní uživatelé mohou psát komentáře a hodnotit fotky nebo videa. Mohou psát vlastní články, pomoci ostatním vysvětlením některého z hledaných pojmů ve velkém slovníku kulturistiky a fitness, soutěžit o super ceny, vytvářet si přátele s dalšími registrovanými uživateli, nebo si najít sparing partnera či trenéra a mnoho dalšího!

Do speciálních BodyZone interaktivních grafů si mohou uživatelé zadávat údaje od počtu opakování serií, přes množství ujetých kilometrů, zvedaných zátěží po shozená kila, a ty jim v závislosti na těchto údajech dokáží pomoci s dalším úspěšným pokračováním ve cvičení. Nefungují tedy pouze jako přehledové grafy, ale zvládnou výpočet spálených kalorií, výpočty limitů hubnutí / nabírání do určitého datumu apod.


BodyZone - Kulturistika & Fitness Adresa : http://www.kulturistika.strongbody.cz
Kategorie: Sport
Klíčová slova: strongbody, bodyzone, fitness, kulturistika, malate, protein, ceem
Uloženo: 13.03.2008
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: 4.3
Hodnocení webu: 4.5

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde