Na kole jedině po důkladné prohlídce

Právě je zde dobré podnebí na cyklistické projížďky po okolí nebo i dál, pro cyklistické fanoušky i na výjezd do Katalánska kupříkladu. Cyklisti si přimontují svá horská či silniční kola na střešní nosič, do střešních cyklo-držáků, nebo do letadla a vyrazí do ciziny na cestu po Evropě. Podrobněji v následujícím článku. Středem dnešní rozpravy budou jízdní kola, dětská, trekkingová, městská nebo horská a několik žhavých aktualit, které jsou právě na trhu. Nejvíce se prodává kol pro pohyb po městě, tedy skládacích kol a elektrokol. Poutavé novinky minulé a předminulé sezóny jsou skládací kola a městská kola. Se skládacími koly vícero značek můžete ráno i večer z práce na kole a k tomu použít i MHD aniž by vás vykázali. S elektrokoly je cestování hračka, a to aniž by se člověk zadýchal.

Všestranný cykloservis kousek od obchodního centra na Chodově: Hledejte Cyklochodov



Máte-li rádi procházky či projížďky, pak je několik stanic metra kolem Chodova výtečné místo k životu. Na procházky je tu jak jeden ze 3 největších volných lesů v Praze, Kunratický les, mimojiné taktéž přehradní nádrž Hostivař a okolní lesy, ale cyklisté tady vystupují z metra ti, co pojedou na mnohé překrásné cyklovýlety směrem středočeský region: Turistická značka směrem na kouzelný středověký hrad Karlštejn a stezka podél Vltavy z Braníka, přes Krč směrem k Petrovicí. Také zde najdete cesty k parku s šeříky a jezerem u zámku, Průhonického parku. A proto je naše pobočka s prodejnou v tomto místě a ne jinde. <br />
Náš cykloservis je k nalezení na na dohled od Kunrat. lesa, téměř jím projíždí cesta na značce skrze Prahu A22 z Hájů do Krče. Naší hlavní zaměření jsou servisní prohlídky kol - cykloservis, mimo tohoto nabízíme cyklistům i varianty terénních kol, dámských i pánských a dětských kol i pracovní kola, jako jsou např. elektrokola a složení schopná kola, tzv. skládačky. Celá rodina může jezdit, proto: i pro děti máme plný sortiment. Od dětských odrážedel 12" a 14" rámů, od šestnácky až po dvacetčtyřky dětská kola dvou tuzemských továren. Samozřejmě máme na výběr na pobočce širokou nabídku velodoplňků, příslušenství klasických kol i náhradní díly pro domácí opravy.

Použité kolo za hotové, cyklobazar a pozáruční opravy


Čím dál více lidí se ptá po důveryhodném second-handu kol, který by byl opřen o schopnost servisních služeb. Neboť 90% všech obdobných bazarů jsou jen "parkovací místa", nemají lidi na opravy. Náš cykloservis se za servis svých kol postavit umí, protože máme servis prakticky bez reklamací, samé spokojené zákazníky. Tedy máme službu odkoupení běžných i dětských kol, taktéž protiúčet k novému kolu, komise i další varianty. Při odkupu kola cyklista přijme na ruku ždibíček méně, než při prodeji do komise, ale nemusí na ně třeba týden čekat.

Na kole jedině po důkladné prohlídce Adresa : http://www.cyklochodov.com
Kategorie: Sport
Klíčová slova: cykloservis, půjčovna kol, skládací kola, elektrokola
Uloženo: 06.07.2014
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde