Kickbox a Muay Thai

Pardubice – S novým školním rokem se otevírá nejen všem dětem od dvanácti let, ale i dospělým možnost začít trénovat kickbox či Muay Thai v pardubickém klubu White Gym.

„Náborová hodina se koná v úterý 3. září od 17.30 hodin v prostorách pardubického fitcentra Fit & Sport v Polabinách. Zájemci se mohou na naši hodinu přijít podívat nebo se mohou rovnou aktivně zapojit. V tom případě je dobré si donést sportovní oblečení. Stačí kraťasy, tričko, ručník a pití," zve k návštěvě klubu trenér a předseda sdružení Dominik Ulrich.

Na bezplatné ukázkové hodině si mohou zájemci vyzkoušet postoje, údery či dokonce klinčování.

Ukázková hodina je pro mnoho lidí okamžikem, kdy se rozhodnou, že se tomuto sportu budou věnovat, ať již rekreačně nebo dokonce v podobě intenzivní přípravy na závody. Klub není nikterak uzavřen a na ukázkovou hodinu se může přijít podívat i běžný divák.

„Někdo nemá chuť se jít hned učit údery, proto je samozřejmě možné se na trénink přijít jen podívat a pak se rozhodnout, zda má dotyčný zájem a chuť začít trénovat. V podstatě jedinou podmínkou je dobrý zdravotní stav a věk minimálně dvanáct let. Horní věková hranice není nikterak omezena a vítány jsou i ženy. Podle zájmu se pak zájemci mohou účastnit tréninkových hodin jednou až třikrát týdně," doplňuje trenér Pavel Novák.

Klub kromě pravidelných tréninků pořádá také exhibice na různých akcích po celé republice či přímo na základních školách v Pardubicích. K dalším akcím patří také letní soustředění. To letošní se konalo v Krkonoších a bylo zpestřeno například výletem na Sněžku.

Činnost klubu podporuje město Pardubice. Další informace o klubu najdou zájemci na webových stránkách www.whitegym.cz
Kickbox a Muay Thai Adresa : http://whitegym.cz/
Kategorie: Sport
Klíčová slova: dasads
Uloženo: 31.08.2013
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde