Tandemový seskok

Toužíte po nezapomenutelném dobrodružství? Vyzkoušejte tandemový seskok a zaručíme Vám očekávání, vzrušení, vlnu adrenalinu, pocit štěstí a radosti – zkrátka dobrodružství se vším všudy! Prožijte svůj jedinečný zážitek a vyzkoušejte své hranice odvahy s tandemovým seskokem. Nechte se zaplavit adrenalinem a unášet se skvělým pocitem volného pádu!

Tandemový seskok objednávejte ještě dnes na Tandem-seskok-padakem.cz!


Vyzkoušejte tandemový seskok
K absolvování tandemového seskoku musíte splňovat věkovou hranici 8 - 108 let a nepřekročit váhovou hranici 90 kg. Svěřte se do rukou instruktorů a vychutnejte si jedinečný zážitek za atraktivní ceny. Tandempilot se postará o měkké a bezpečné přistání na zem. Tento nezapomenutelný zážitek si můžete nechat zvěčnit fotografiemi či videem. Všechny důležité informace o tandemovém seskoku najdete na našich webových stránkách tandem-seskok-padakem.cz.

S tandemovým seskokem krok za krokem

Před samotným tandemovým seskokem Vás čeká instruktáž, po které nastoupíte do letadla a tandempilot s Vámi vystoupá do potřebné výšky. Během letu si Vás tandempilot připne speciálním postrojem a ve výši 4000 metrů jste připraveni k tandemovému seskoku. Následujících 50 vteřin voleného pádu a 6 minut letu s padákem Vám přinese nezapomenutelný zážitek! Portál Tandem-seskok-padakem.cz si pro Vás připravil jedinečné akce v podobě dárkových poukazů, které u nás můžete objednávat za atraktivní ceny.

Tandemový seskok Adresa : http://www.tandem-seskok-padakem.cz
Kategorie: Sport
Klíčová slova: tandemový seskok
Uloženo: 16.05.2013
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde