Rozmanitá nabídka termoprádla na Husky-o

Termoprádlo Husky je skvělé funkční prádlo pro aktivně žijící lidi, amatérské i profesionální sportovce a pro všechny outdoorové nadšence. Naleznete zde termoprádlo vhodné na celoroční využití, termoprádlo určené především do chladných zimních dnů, nebo naopak termoprádlo vhodné výhradně na letní aktivity v teplém počasí. Ať už se tedy chystáte na lyže, kolo, brusle, či turistiku, termoprádlo Husky Vám vždy pomůže zajistit optimální tepelné podmínky pro maximální výkon.

Letní termoprádlo Husky – DB (Dry Base)


Toto lehké, slabé a velmi příjemné termoprádlo označené písmeny DB je vhodné na využívání při teplotách od +10°C. Je tedy ideální volbou pro všechny cyklisty, turisty, běžce a obecně všechny sportovce jako spodní vrstva pro rychlý odvod potu. Navíc díky svému složení a struktuře je v mžiku suché.

Celoroční termoprádlo Husky – CB (Comfort Base)


Toto opravdu velmi univerzální funkční prádlo je vhodné na velmi široké spektrum využití. Teplotní určení je v rozmezí od +10°C do 0°C. Je tedy naprosto ideální volbou pro cyklisty, běžce, turisty ale i lidi pracující venku v chladném počasí. Velmi dobrou službu Vám termoprádlo Husky CB poskytne taktéž při použití ve sportovních halách, kdy si přejete mít klouby a svaly v teple.
Rozmanitá nabídka termoprádla na Husky-o Adresa : http://www.husky-obchod.cz/termopradlo-husky
Kategorie: Sport
Klíčová slova: termoprádlo, termoprádlo husky, thermoprádlo, thermoprádlo husky
Uloženo: 01.03.2013
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde