Vrátí se Baroš do Baníku ?

Baroš má do konce sezony smlouvu v Galatasarayi Istanbul, jenže tam mu dali najevo, že v budoucích plánech týmu nefiguruje.

Na podzim za turecký velkoklub ani jednou nenastoupil, s týmem netrénuje a vedení nedávno získalo útočnou hvězdu Didiera Drogbu.

Podle Drymla měl Baroš nabídku nejen z Parmy, ale i z ruských klubů. Vylučuje tedy jeho příchod? „Možné je všechno, zájem bychom pochopitelně měli, ale opravdu má spoustu dalších nabídek,“ podotkl Dyml.

Předseda představenstva Baníku Petr Šafarčík už dříve potvrdil, že je klub s Barošem ve spojení. A také samotný útočník při podzimní návštěvě Bazalů řekl, že pokud by se někdy vrátil do české ligy, tak jedině do Baníku Ostrava, kde s velkým fotbalem začínal. Jeho prioritou však zůstává působení v zahraničním klubu.

„Je tam spousta neznámých,“ uvedl Šafarčík. „Jde i o jeho eventuální ukončení smlouvy v Istanbulu, které se může táhnout dlouho, pokud k němu vůbec dojde. A má i další nabídky.“

Barošův přestup do Parmy padl, přestupní termín v západní Evropě vypršel 31. ledna. „Ale ve hře je ještě Rusko,“ dodal Petr Šafarčík. I on připouští, že není moc pravděpodobné, že by rychlý útočník odehrál jaro v Baníku.
Vrátí se Baroš do Baníku ? Adresa : http://4fotbal.cz
Kategorie: Sport
Klíčová slova: Baroš, turecko, Drogba
Uloženo: 04.02.2013
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde