Tandemové seskoky pro každého

Chcete vašim blízkým darovat radost, ale zatím jste nepřišli na to jak to udělat? Nemusíte čekat jen na narozeniny nebo na svátek. V tomto období danému člověku udělalo radost tolik lidí, že vás ani v tom houfu nemusí zaregistrovat. Když už po dvacáté čtete zprávu, kde vám přejí všechno nejlepší, tak to na vás působí jako ohrané klišé. Darujte třeba tandemový seskok padákem tehdy, když obdarovaný člověk nebude zahlcen dalšími dárky. Tyto dárky typu zážitku jsou stále populárnější a tandemové seskoky patří k těm nejoblíbenějším. Zajišťují je týmy profesionálů z řad reprezentantů ČR v parašutismu, takže skákání je bezpečné. Je určeno prakticky pro každého zájemce ve věku 10 – 99 let. Limitem je pouze tělesná hmotnost, nesmí přesáhnout 110 kg.
Tandemový seskok je zajímavým netradičním dárkem. Není přece hodnotnější dárek než poskytnout zážitek, na který se bude vzpomínat ještě dlouhou dobu po přistání zpět na pevné zemi. Při seskocích je naprostou samozřejmostí nafocení a natočení seskoku, takže celý seskok lze ukázat rodinám, přátelům a známým, kteří nebudou přímo u seskoku na letišti. Doprovod na letiště je samozřejmě možný, takže Vás bude moct sledovat ze země, jak vyskakujete z letadla a pozorovat na nebi, jak se Vám otvírá padák a jak se necháváte unášet větrem. Bezprostředně po přistání se pak můžete podělit o Vaše první dojmy z letu.
Muj-seskok.cz provozuje profesionální služby v oblasti parašutismu a rovněž provádí letecké snímkování, vyhlídkové lety nad zajímavými místy v České republice, přepravu nákladů a osob, organizuje a provádí firemní akce na letištích ČR. Mezi nejzajímavější vyhlídkové lety patří let nad Prahou, kdy během 20 minut uvidíte z ptačí perspektivy vše, co Praha nabízí. Kdo má zájem o parašutismus, může podstoupit také výcvik samostatného seskoku padákem, který vyučují zkušení lektoři, kteří Vás provedou celou výukou, kdy jako první si vyzkoušíte tandemový seskok a po několika dalších cvičných skocích budete perfektně připraveni na samostatný skok.

Tandemové seskoky pro každého Adresa : http://www.muj-seskok.cz
Kategorie: Sport
Klíčová slova: tandemový seskok, tandemové seskoky
Uloženo: 21.01.2013
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde