MMA Praha

MMA (mixed martial arts) – smíšená bojová umění. MMA je tvořeno několika kombinovatelnými druhy bojových umění. Spojení thajského boxu, taekwon-da, juda, brazilského jiu jitsu aj., to je jednoduše složení těch nejúčinějších cviků a technik spojených v jeden jedinečný styl. To je mma Praha ! Pokud máte ambice stát se profesionálním a zkušeným bojovníkem, který zvládá kombinovat několik stylů zároveň, nechte se oslovit tréninkovým programem v Tiger Gym na Praze 6.
MMA Praha – bojové umění se stylem
MMA Praha je útočištěm pro Vaši nevybitou energii a zároveň vhodným zprostředkovatelem dobré životosprávy. Nejen, že posílíte díky programu mma Praha fyzickou odolnost, povzbudíte i svou psychickou stránku. Technika spočívá v dosažení třech úrovní boje, tedy v boji na zemi, v boji v postoji a v samotném zápase. Naši vyškolení trenéři Vám nabízí první lekci zdarma, abyste si ověřili všestrannou účinnost tohoto komplexního sportu.
Všestranná a moderní MMA Praha
Usilujete-li tedy o schopnost mnohostranně orientovaného bojovníka, máte-li v plánu doplnit tělu potřebnou energii, odčerpat stres všedních dnů a zároveň udělat něco pro sebe a své blízké tím, že si osvojíte techniky těch nejúčinnějších bojových postupů, je Tiger Gym mma Praha bezkonkurenčním místem pro realizaci Vašeho cíle. Navštivte naše studio a využijte jedinečné nabídky první lekce zdarma. Pevně věříme, že Vás tato zkušenost osloví. Zavítejte na kickbox-praha.cz a načerpejte další užitečné informace! Těším se na Vás!
MMA Praha Adresa : http://www.kickbox-praha.cz/mma/
Kategorie: Sport
Klíčová slova: mma praha
Uloženo: 18.11.2012
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde