K výjimečným událostem doporučujeme zako

Během těchto událostí jsou nejčastěji udělovány sportovní trofeje, mezi které můžete zařadit například poháry a medaile, skleněné trofeje nebo diplomy.
Co to ale vůbec sportovní poháry jsou, a jaké mají uplatnění? Jejich využití je na sportovních událostech, kde jsou udělovány sportovcům a sportovkyním, kteří závod ukončili na předních místech. Poháry se ale neoceňuje jen toto dobré ukončení závodu, ale také jejich úsilí a námaha, která je k tomuto vítězství dovedla. Tyto sportovní trofeje se také skvěle hodí do společenských prostor či obýváků, kde jsou sportovcům stále na očích a motivují je k dalším budoucím úspěšným závodům. Obvykle jsou poháry prodávány ve třech cenových skupinách, tedy jako poháry ekonomické, standardní a luxusní. První zmiňovaná skupina, tedy poháry ekonomické, je zákazníky nejčastěji vyžadována, a to hlavně díky jejich nízkému cenovému ohodnocení. Co se týče velikosti, oproti následujícím dvěma druhům pohárů, jsou rozměrově nejmenší. Obvykle bývají vyžadovány organizátory neprofesionálních událostí nebo jsou nakupovány na akce určené pro děti a mládež. Ke každému poháru je možné zakoupit emblém, víko či podstavec. Pokud organizujete nějakou důležitější sportovní akci, budou pro vás ideální standardní sportovní poháry. K jejich výrobě jsou dodávány mnohem kvalitnější materiály, než u pohárů ekonomických, což lze rozeznat na první pohled. Bývají dodávány s podstavcem, který je nejčastěji zhotoven z mramoru. Nejpropracovanější poháry se prodávají pod označením poháry luxusní. Tyto druhy pohárů jsou vyrobeny z velmi kvalitních materiálů a jsou prodávány za poměrně vysoké ceny. Poháry luxusní udělují hlavně pořadatelé velmi prestižních a mimořádných sportovních akcí. Pokud jste pořadateli nějaké události, která se koná každý rok, můžete zakoupit pohár putovní. Na štítcích jsou napsány jména vítězů každého ročníku a tyto štítky jsou pak umístěny na podstavec poháru.
Poháry bývají zhotoveny na třech různých barevných kombinacích, a to ve zlaté, stříbrné a bronzové. Ke každému poháru si můžete dokoupit víko, emblém znázorňující konkrétní sport nebo štítek s popiskem konané sportovní akce.

K výjimečným událostem doporučujeme zako Adresa : http://www.poharyakce.cz/
Kategorie: Sport
Klíčová slova: poháry
Uloženo: 31.08.2012
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde