Treková obuv AKU LA STRIA GTX 681

Tato treková obuv je spojením nového konceptu trekingových bot s výjimečným komfortem, treková obuv ideální pro hiking nebo středně těžký trek s batohem.Tato treková obuv je ekologická, beze švů a s maximálním prodyšností až 12 000 g vody za 24 hodin. Díky konstrukci exoskeletonu velmi dobře sedí na noze a skvěle stahuje kotník. Gumový ochranný lem okolo obvodu boty chrání před opotřebením, obzvláště v kamenitém terénu. Odpružená patní část boty zajišťuje perfektní tlumení nárazů. Tři nejvíce namáhaná místa outdoorové obuvi jsou vypolstrována speciální pěnou s tvarovou pamětí.


AS - AIR SYSTEM (PRODYŠNOST) - 1
AIR INFINITY
AIR8000® a AIR INFINITY jsou dvě jedinečná řešení, která AKU používá pro prodyšnost svršku trekové obuvi v té nejlepší teplotní rovnováze. Laboratorní testy prokázaly, že AIR8000® nabízí po dobu 24 hodin až jedenáctinásobně lepší prodyšnost oproti běžným materiálům. Nově používaný systém INFINITY AIR zajišťuje zlepšení těchto vlastností až na 12000 g/m2/24h.
IMS - INTERNAL MIDSOLE SYSTÉM (TLUMENÍ) - 2
Stélka trekové obuvi AKU je vyrobena tak, aby stále držela svůj perfektní tvar pod chodidlem. Chrání nohu uvnitř boty v náročných podmínkách před sklouznutím, jak stranově tak i podélně. Samozřejmostí je použití materiálu k co nejlepšímu tlumení nárazů.
SMF – SLOW MEMORY FOAM (POHODLÍ) - 3
Díky speciální pěně s tvarovou pamětí (v tom smyslu, že se pomalu navrací do svého původního tvaru) ve třech nejvíce namáhaných místech boty: v anatomické odnímatelné stélce, jazykové části a v oblasti kotníku. Za použití ultralehkého a prodyšného materiálu uvnitř boty, je noze poskytováno to největší pohodlí.
EXOSKELETON - 4
Je zcela nový patent, který AKU používá ve svých modelech trekové obuvi. Polyurethanový díl zajistí oporu a stabilitu přesně v místech, která jsou nejvíce namáhána, bez zásahu do prodyšnosti výrobku. Tato technologie dodává trekové obuvi AKU její jedinečnost a nezaměnitelnost s ostatními stabilizačními systémy.

Treková obuv AKU LA STRIA GTX 681 Adresa : http://www.alpisport.cz/cz/kategorie/123-aku-obuv.aspx
Kategorie: Sport
Klíčová slova: treková obuv
Uloženo: 08.03.2012
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: 4
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde