Tandemové seskoky

V téměř každém člověku je skryta alespoň malá touha po dobrodružství. Někomu se vyplní už v dětství, někdo na šanci čeká dlouhá léta. Každému se dnes může vyplnit touha letět jako pták. Pokud je vám víc jak osm let a méně než 108 let a nepatříte mezi diabetiky, kardiaky či epileptiky a nejste silně obézní, pak není problém, abyste se nezařadili mezi čekatele na a href=" http://www.tandem-seskok-padakem.cz">tandemové seskoky.

Tandemové seskoky nejsou žádná věda
Nemusíte absolvovat žádnou dlouhou přípravu či zkoušky. K tandemovým seskokům vám stačí krátká instruktáž, při které vás tandempilot provede jednotlivými fázemi tandemových seskoků od vstupu do letadla po přistání na pevnou zem. Letiště, které si vyberete, se o vás postará i co se týká oblečení. Více informací se dozvíte na www.tandem-seskok-padakem.cz.

Úžasné pocity vám bude každý závidět
Není nic jednoduššího než si vybrat letiště, které tandemové seskoky pořádá. Najdete jich hned několik v každém regionu. Přijďte se po domluvě seznámit se základy, za kterými stojí nezapomenutelný zážitek z letu sportovním letadlem a potom volný pád a následující několikaminutový let s pohledem na široké okolí.

Seskok si můžete nechat zdokumentovat
Celou přípravu na tandemové seskoky a samotný let vzduchem si můžete nechat natočit na DVD nebo vyfotografovat a později se sám či se svými přáteli radovat ze svého rozhodnutí absolvovat tandemové seskoky. Bude to určitě podnět pro ostatní, aby poznali prostřednictví tandemových seskoků nové obzory.

Tandemové seskoky Adresa : http://www.tandem-seskok-padakem.cz
Kategorie: Sport
Klíčová slova: tandemové seskoky
Uloženo: 01.03.2012
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde