Body-Test.cz

Body-Test.cz je nová stránka o všech formách posilování pro začátečníky i pokročilé, pro muže i pro ženy, pro dospívající i seniory, pro ty, co se snaží nabrat, i pro ty, co se snaží zhubnout, pro ty, co trénují v profesionálních posilovnách i doma.

Body-Test.cz se snaží být alternativou ke kulturistickému mainstreamu, bulváru a vůbec mnoha webovým stránkám, které slibují nemožné, vyžívají se v silácké rétorice a neustále reprodukují různé mýty nebo jednostranné pohledy na trénink, výživu a doplňky stravy.

Body-Test.cz se naopak snaží o co nejrozumnější a nevyváženější pohled na svět posilování; klíčovým principem je zde „maximální efektivnost při zachování či dokonce zlepšení zdraví“. Neznamená to ale, že propagujeme nějaké změkčilé wellness, kdy nakonec nic pořádného neděláte. Cílem textů na Body-Testu je navrátit širší veřejnost ke klasickým poctivým silovým tréninkům, obohaceným jen o několik moderních, ale účelných prvků.

Body-Test.cz se snaží sloužit jako co nejsystematičtější a přehledná encyklopedie všech základních témat týkajících se posilování – od rozcvičování, přes rehabilitaci, psychologickou motivaci, typy tréninkového vybavení až po přesně zacílené tréninkové programy. Nabízí i rozsáhlou databázi cviků s přesným popisem provádění, návody, jak si sestavit jídelníčky, přehled různých druhů diet a detailní odborné rozbory určitých jídel, surovin a doplňků výživy.

Na našem diskusním, pečlivě moderovaném a seriozním fóru, kde nebudou mít místo vulgarity a osobní spory, se vám budou věnovat vstřícní moderátoři, kteří vám zdarma poradí s různými problémy, které momentálně řešíte okolo tréninku a výživy.

Texty na Body-Testu.cz jsou psány populárně naučným stylem, ovlivněným jak současnou odbornou literaturou tak komunitně laděnými weby, kde mezi sebou účastníci navazují přátelské vztahy.

Jste srdečně zváni.
Body-Test.cz Adresa : http://www.Body-Test.cz
Kategorie: Sport
Klíčová slova: kulturistika, bodytest, body, test, posilovani, sport, cviceni, svaly, suplement
Uloženo: 28.08.2011
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: 1
Hodnocení webu: 1

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde