Letní brýlí

Sport je dnes již výsadou téměř každého. V naší zemi je mu přikládán obzvláštní důraz. Ať už se jedná o pocit sounáležitosti, nebo potřebu relaxace a odpočinku, v dnes tak již dost hektické době.
Ke sportu ale obecně patří nemalé riziko úrazu, ať už z vlastního přičinění, nebo vinou druhého. Při tom se tomuto dá předejít používáním bezpečnostních prvků. Dříve se omezovaly pouze na nejnutnější většinou nevzhledné komponenty. Ale dnes je doba jiná, nepřeberné množství doplňků různorodých tvarů dává možnost každému najít si svůj styl. Není to již na úkor kvality.
Jedna z firem která se zabývá prodejem kvalitních sportovních doplňků vlastní značky je 3Fvision.
Na adrese e-shopu www.3fvision.cz má klient možnost si vybrat z nepřeberného množství sportovních brýlí, sportovních helem a pozadu nezůstávají ani vyznavači motocrossu, nabízí se jim zde kolekce velmi kvalitních brýlí.
Firma 3fvision klade důraz na svobodu, radost a cítění se dobře jak již vypovídá samotný název 3F – Feeling, Freedom, Fun
Pro letní sezónu nabízí speciální sérii s názvem „summer colection“, kterou charakterizují moderní lehké obroučky z grilamidu, výměnná netříštivá polykarbonátová skla se 100% UV ochranou. Navíc je u každého modelu uvedena specifikace použití a další informace pro výběr toho pravého modelu. V portfoliu firmy naleznete i stejně kvalitní brýle pro děti.
Mnoho lidí ještě v dnešní době podceňuje nutnost používat ochranné prostředky jako jsou cyklistické helmy a brýle. Při tom helma člověku bez nadsázky dokáže zachránit život. Díky svému tvaru a použitým materiálům dokáže minimalizovat následky pádu a potažmo tedy i závažného poranění hlavy.
Oproti tomu, sluneční brýle s kvalitním UV filtrem jež firma 3f nabízí chrání Váš zrak, v poslední době stále více slýcháme o tom jak je vliv slunečního záření rok od roku agresivnější. V e-shopu www.3fvision.cz si lze vybrat z parametrů určených právě pro Vás. Ať už se jedná o UV filtr, design a nebo použité materiály. Není radno podceňovat výhody těchto sportovních doplňků.
I když prioritní zaměření firmy 3f jsou cyklistické helmy a cyklistické brýle, po zadu nezůstávají ani ostatní cyklistické doplňky. I při sportu samotném se chce daný člověk cítit dobře, pohodlně a stylově.
Mnohdy si to neuvědomujeme, ale sport je i módní záležitost, proto mnohdy zákazníci vybírají ze stejné série brýle, helmu i rukavice. Uvědomuje si, že je „viděn“ a chce při tom vypadat dobře.
Další neméně důležitou části je i cena, která se mnohdy šplhá k tisícům a přitom je to zbytečné.
U 3F vision je kladen důraz na kvalitu, pohodlí, módní styl ale zároveň i cenovou dostupnost.
Pak-li že jste již sportovec, nebo zvažujete možnost s ním začít, určitě by jste měli navštívit stránky firmy 3f vision a přesvědčit se o jejich nesporných výhodách.
3F VISION to pravé pro Vaše sportovní vyžití
Letní brýlí Adresa : http://www.3fvision.cz
Kategorie: Sport
Klíčová slova: cyklistické brýle, cyklistické helmy, motocrossové brýle
Uloženo: 04.08.2011
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde