FanLiga - tipovačka

FanLiga je tipovačka, kde se tipuje pouze na jeden klub v rámci jedné fotbalové ligy. To zaručí napínavost tipovačky po celou sportovní sezonu. Tipovat se musí uvážlivě a často se stane, že fanoušek svůj oblíbený tým přeceňuje a neumí tipnout na jeho prohru.

Fanoušci se tak mohou porovnávat, kdo je lepší tipér na svůj oblíbený klub. Navíc existují další výsledkové tabulky v rámci jednotlivých fotbalových lig i celková tabulka fanoušků.

Díky statistikám, lze sledovat, jak tipují fanoušci na svůj tým. Tipuje se výsledek zápasu, maximální zisk je 4 body za jeden zápas. Bod za správný tip 1 X 2, bod za správný tip skore domacich, bod za správný tip skore hostí a navíc bod za správné skore.

Existují také měsíční kola, což jsou výsledky dosažené pouze v daném měsíci, aby byla soutěž napínavější i pro fanoušky, kteří se zaregistrují v průběhu sezóny. Jelikož může nastat situace, kdy se bude fotbalový zápas předehrávat a ostatní zápasy budou již v dalším měsíci, započítá se takový zápas do nejbližšího měsíčního kola. Všechny měsíční kola tedy budou obsahovat stejné množství dostupných tipů.
FanLiga - tipovačka Adresa : http://www.fanliga.cz/
Kategorie: Sport
Klíčová slova: fotbal, tipovačka
Uloženo: 21.07.2011
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: 4.2
Hodnocení webu: 3.8

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde