Dětská jízdní kola

Specialista na jízdní kola – Olpran s.r.o
Společnost Olpran s.r.o. má dlouholetou tradici, od roku 1993, ve výrobě jízdních kol všech typů. V roce 2002 kola Olpran byli nejznámější na trhu.
Cyklistika neboli jízda na kole je jeden z nejpopulárnějších sportů. Mohou ho provozovat jak děti tak dospělí. Cyklistika má také několik variant. Od klidného „turistického“ ježdění na kole až pro extrémní závodění v terénu. Podle toho si musíte vybrat i správné jízdní kolo. Jízdní kola se dělí na treková, krosová a horská kola.
Treková jízdní kola
Treková jízdní kola jsou určená na rekreační ježdění. Treková kola jsou hodně podobná krosovým kolům. Jediný rozdíl je že treková kola jsou osazena nosiči a koši, takže získáváte úložný prostor např. pro vaše nákupy.
Krosová jízdní kola
Krosová kola jsou vhodná na delší cesty. Jejích hlavní výhodou je že mají nižší valivý odpor např. jak horská kola. Nejsou moc vhodná na nezpevněné cesty a do terénu.
Horská kola
Horská kola jsou nejrozšířenějším typem kol. Mají všestranné využití. Jejich jedinou nevýhodou je že mají vyšší valivý odpor jak kola treková nebo krosová. Hodí se do každého terénu, jak na nezpevněné cesty, tak i do mírného terénu.
Olpran myslí i na ty nejmenší a připravili jsme pro vás několik typu dětských kol.
Dětská kola
Jak bylo řečeno Olpran s.r.o. nabízí veškerý sortiment a výjimkou nejsou ani dětská kola. Pokrýváme veškeré věkové kategorie. Pro ty nejmenší jsou určené série dětských kol Baby a Ponny. Pro starší děti máme v nabídce kola ze série např. Miamy a Skipy. Nejstarší děti si můžou vybrat ze sérií např. Junior.

Dětská jízdní kola Adresa : http://www.olpran.cz
Kategorie: Sport
Klíčová slova: Jízdní kola, dětská kola, horská kola, cyklo doplňky, koloběžky
Uloženo: 27.06.2011
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde