Nutrilite Hobby běh Bratislava 26.3.2011

Byla to skvělá příležitost pro všechny vyznavače sportu a zdravého životního stylu z řad VPA změřit své síly nejen s pětikilometrovou tratí, ale mnohdy i sami se sebou. Více než 350 VPA přijelo do Bratislavy nejen ze Slovenska ale také z České republiky. Běhu se zúčastnili také zaměstnanci české a slovenské pobočky Amway. Bratislava se tak zařadila po bok Budapešti, Vídně, Mnichova a dalších měst, kde se pravidelně účastní VPA těchto běhů.

Amway Bratislava běh Amway Nutrilite 2011

A nešlo jen o sportovní výkony. Při přípravě, rozcvičce, při samotném běhu i při vyhlašování výsledků vládla všude skvělá, nadšená „Amway atmosfera“, která nakazila i celé více než osmisetčlenné startovní pole. Ostatně bylo proč, vždyť kategorii mužů vyhrál Amwayák Lukáš Olejníček, kterému cenu vítěze předal starosta Bratislavy.

Amway a Nutrilite byly vidět nejen na trati závodu, ale také v prostoru startu a cíle, u výrobkového stánku Amway a při presentaci výrobků Nutrilite pro veřejnost.

V rámci běhu VPA shromáždili spolu s Amway Slovensko částku 1.250 euro, kterou při vyhlašování výsledků předali UNICEFu Slovensko. Tyto prostředky budou využity pro humanitární pomoc dětem v Africe.

I přes únavu ze sportovního výkonu si na závěr účastníci radostně slibovali, že se na takovéto akci znovu setkají. Není přece důležité zvítězit, ale zúčastnit se!


Nutrilite Hobby běh Bratislava 26.3.2011 Adresa : http://amway-vyrobky.cz
Kategorie: Sport
Klíčová slova: Amway, Nutrilite, UNICEF
Uloženo: 26.04.2011
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde